Осетрина відварна
(покроковий рецепт з фото)
Ви шукаєте рецепт розкішної закуски з осетрини? Тоді ви знайшли те, що потрібно! Осетрина відварна з даного рецептом не тільки перетворюється в красиву і смачну закуску, але і залишається корисною.
Рецепт осетрини відвареної:
Крок 1: Спочатку займемося рибою. По перше, осетрину гарненько промиваємо під проточною водою. Потім тушку риби з усіх боків обшпарюємо крутим окропом. Потім ще раз промиваємо холодною водою, позбавляючись від слизу і зрізаючи шипи-жучки.
Крок 2: У великій каструлі (щоб в неї повністю помістилася риба) закип'ятити воду. Потім додамо в воду спеції, сіль і опустимо в киплячу воду рибу, поклавши її на бік. Води в каструлі повинно бути рівно стільки, скільки потрібно, щоб шматок осетрини був повністю покритий водою. Якщо невелика частина риби залишається на поверхні, то в процесі варіння шматок потрібно перевертати!
Крок 3: З моменту закипання риби, потрібно зменшити на дуже тихий вогонь і варити приблизно 20 хвилин. Щоб зрозуміти, що риба вже готова, потрібно проткнути шматок в самому товстому місці вузьким ножем, м'якоть повинна легко протикати.
Крок 4: Готовий шматок риби охолоджуємо в бульйоні.
Крок 5: Коли риба охолола, дістаємо її і акуратно знімаємо шкіру, видаляємо плавники. Також необхідно витягнути з риби хребет, не зруйнувавши цілісності шматка.
Крок 6: Дві половинки риби тепер необхідно щільно і рівно докласти один до одного, обернути папером для випікання, акуратно обв'язати ниткою і залишити в холодильнику. З цього моменту риба желирующих і дві половинки склеюються між собою.
Крок 7: дістати рибу, нарізати тонкими слайсами гострим ножем. Акуратно викласти на блюдо і готово!
Як зробити осетрину відварну ще більш апетитною і бажаною? Звичайно ж, її потрібно прикрасити овочами, зеленню і лимоном. Хай щастить!
- Осетрина - 1-1, 5 кілограма
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Селера - - За смаком
- Запашний перець - 5-6 штук
- Гвоздика - 2-3 штук
- Лавровий лист - 2 штуки
Крок 1: Спочатку займемося рибою. По перше, осетрину гарненько промиваємо під проточною водою. Потім тушку риби з усіх боків обшпарюємо крутим окропом. Потім ще раз промиваємо холодною водою, позбавляючись від слизу і зрізаючи шипи-жучки.
Крок 2: У великій каструлі (щоб в неї повністю помістилася риба) закип'ятити воду. Потім додамо в воду спеції, сіль і опустимо в киплячу воду рибу, поклавши її на бік. Води в каструлі повинно бути рівно стільки, скільки потрібно, щоб шматок осетрини був повністю покритий водою. Якщо невелика частина риби залишається на поверхні, то в процесі варіння шматок потрібно перевертати!
Крок 3: З моменту закипання риби, потрібно зменшити на дуже тихий вогонь і варити приблизно 20 хвилин. Щоб зрозуміти, що риба вже готова, потрібно проткнути шматок в самому товстому місці вузьким ножем, м'якоть повинна легко протикати.
Крок 4: Готовий шматок риби охолоджуємо в бульйоні.
Крок 5: Коли риба охолола, дістаємо її і акуратно знімаємо шкіру, видаляємо плавники. Також необхідно витягнути з риби хребет, не зруйнувавши цілісності шматка.
Крок 6: Дві половинки риби тепер необхідно щільно і рівно докласти один до одного, обернути папером для випікання, акуратно обв'язати ниткою і залишити в холодильнику. З цього моменту риба желирующих і дві половинки склеюються між собою.
Крок 7: дістати рибу, нарізати тонкими слайсами гострим ножем. Акуратно викласти на блюдо і готово!
Як зробити осетрину відварну ще більш апетитною і бажаною? Звичайно ж, її потрібно прикрасити овочами, зеленню і лимоном. Хай щастить!