Смажена осетрина
(покроковий рецепт з фото)
Смажена риба, напевно, одне з найпростіших гарячих страв, яке можна зробити. І гарнір до нього легко підібрати, та й часу приготування займає небагато. Загалом, одні плюси. Читайте рецепт!
Шматочки будуть виглядати більш вишукано, якщо ви наріжете їх у вигляді стейків. Для подачі на стіл вибирайте картопляне пюре, овочі на грилі або рис. А поки прочитайте про те, як приготувати смажену осетрину. У складі майже немає приправ, так що ви отримаєте насичений натуральний смак соковитого філе.
- Осетрина - 700 грам
- Сухарі паніровочні - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Рибу нарізати на шматки. Зніміть шкуру.
Потім осетрину промажьте сіллю і перцем, обваляйте в сухарях.
Обсмажте рибу в олії до золотистого кольору з обох сторін. Смачного!