Роли з нори і фореллю
(покроковий рецепт з фото)
Ми вже готували різні роли, а сьогодні я пропоную зробити їх з фореллю холодного хопченія. Обов'язковими інгредієнтами є також рис, свіжий огірок, крабові палички і вершковий сир.
На кухнях всього світу роли користуються заслуженою популярністю. Як виявилося, готувати їх в домашніх умовах зовсім нескладно при наявності циновки (без неї ніяк не вийде). Рис відварюється заздалегідь, а начинка може бути будь-який на ваш смак. Готують навіть солодкі роли! В даному випадку це роли з нори і фореллю.
- Мал - 200 грам
- Норі - 2 штук
- Форель - 200 грам
- Свіжий огірок - 1 штук
- Крабові палички - 2 штук
- Вершковий сир - 100 грам
1. Відварюємо рис звичним способом: промиваємо сирої рис не менш 7 раз, після чого відварюємо 1к1, відкидаємо на друшляк і додаємо трохи рисового оцту. Рис повинен повністю охолонути.
2. Норі на вказану кількість рису нам знадобиться всього 2 штуки. Сир для суші я беру вершково-сирний (іноді заміняю його навіть плавленим).
3. Рогожа у мене дрібна, я до неї дуже звикла. Отже, застилає її плівкою, сверху кладем лист нори (шорсткою стороною всередину), а на нього викладаємо рівномірним шаром рис. Чим товстіший шар рису. Тим більше вийдуть готові роли.
4. Потім викладаємо шар сиру, нарізаний огірок, крабову паличку і рибку. За смаком можна додавати авокадо, крабові палички і т.Д.
5. Потім загортаємо за допомогою циновки. Формуємо звичний вигляд. Потім знімаємо плівку, гострим і мокрим (! !! ) ножем нарізаємо роли бажаного розміру.
6. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 3 ситні порції улюбленого японського блюда.