Роли з фореллю і вершково-сирним сиром
(покроковий рецепт з фото)
Роли з фореллю і вершково-сирним сиром готуються за 40 хвилин. Найважливіший етап - приготування рису. Роли готуються з вершково-сирним сиром, крабовими паличками, фореллю і огірком.
Роли - блюдо японської кухні. Це невеликі рулетики з рисом і різною начинкою. Цю страву згортається за допомогою спеціальної бабмуковой цінковка. В даному рецепті роли приготовлені з рибою (слабосоленої), крабовими паличками, огірком, вершково-сирним сиром і норі. Начинка може бути найрізноманітнішою, на ваш смак.
- Нори - 3 штуки
- Мал - 200 грам
- Вода - 250 грам
- Крабові палички - 2 штуки
- Огірок - 1 штук
- Форель сс - 100 грам
- Вершково-сирний сир - 50 грам
1. Найважливіший етап в приготуванні домашніх суші - правильне приготування рису. Відразу його потрібно ретельно промити близько 7 раз, поки вода не стане прозорою. Потім залийте водою, доведіть до кипіння і варіть до моменту, поки не випарується вода. Можна поставити на водяну баню, щоб рис не пригоріла.
2. Коли рис звариться, відразу полийте його рисовим оцтом з розрахунку 60 мл 250 г рису. Все ретельно, але дуже акуратно перемішайте.
3. На вказану кількість рису знадобиться 3 листа нори. Крабових паличок потрібно всього 2 і половина свіжого огірка, а от рибу додавайте до смаку. У мене була форель слабкого засолу.
4. Крабові палички нарізаємо вздовж. Також шаткуємо огірок і рибу.
5. Викладаємо на норі рис, а зверху від краю рибу і решту начинку. Тепер залишається загорнути роли: zagibayte tsinkovku кінець, добре притискаючи, і так до кінця. Чим більше у вас начинки, тим більше за розміром вийдуть роли, тому під час загортання регулюйте самі розмір.
6. Намочіть гострий ніж, наріжте роли і викладіть їх на блюдо. Імбир і вассабі подавайте до смаку.