Млинці з фореллю
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний варіант для святкового столу або для романтичної вечері. Смачна і ніжна закуска.
Млинці з фореллю - смачна страва, воістину царська закуска. Чому б не побалувати себе? Давайте приготуємо їх, в цьому вам допоможе цей простий рецепт приготування млинців з фореллю. Складнощів в процесі виникнути не повинно, адже рецепт страви з фото. Ви впораєтеся і все буде смачно:)
- Малосоленая форель - 200 грам
- Кефір - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно - 2/3 склянки
- Огірок свіжий - 1 штука
- Сир - 100 грам (в нарізці)
- Вода - 1/4 склянки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Зелень - 30 грам (кріп або петрушка)
Приготуємо тісто для млинців. Змішати кефір, воду, яйце, сіль. Добре збити. Всипати борошно і розмішати, щоб не було грудочок.
Змащуємо сковорідку рослинним маслом, розігріваємо і смажимо тонкі млинці.
Форель нарізати тонкими пластинками.
Огірок очистити від шкірки і нарізати тонкими смужками.
На гарячий млинець викладаємо тонкий пластик сиру. Він повинен трохи розплавитися.
Викладаємо на сир полосочки огірка.
Потім форель і зелень.
Щільно загортаємо млинець, злегка притискаючи. Млинці можна подавати цілком, а можна красиво нарізати.