Млинці з фореллю

Млинці з фореллю
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Відмінний варіант для святкового столу або для романтичної вечері. Смачна і ніжна закуска.

опис приготування:

Млинці з фореллю — смачна страва, воістину царська закуска. Чому б не побалувати себе? Давайте приготуємо їх, в цьому вам допоможе цей простий рецепт приготування млинців з фореллю. Складнощів в процесі виникнути не повинно, адже рецепт страви з фото. Ви впораєтеся і все буде смачно:)

  • малосоленая форель— 200 грам
  • кефір— 1 Склянка
  • яйце— 1 штука
  • сіль— 1 щіпка
  • борошно— 2/3 склянки
  • огірок свіжий— 1 штука
  • сир— 100 грам(в нарізці)
  • вода— 1/4 склянки
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • зелень— 30 грам(кріп або петрушка)
Млинці з фореллю - фото крок 1 Приготуємо тісто для млинців. змішати кефір, воду, яйце, сіль. добре збити. Всипати борошно і розмішати, щоб не було грудочок.

Млинці з фореллю - фото крок 2 Змащуємо сковорідку рослинним маслом, розігріваємо і смажимо тонкі млинці.

Млинці з фореллю - фото крок 3 Форель нарізати тонкими пластинками.

Млинці з фореллю - фото крок 4 Огірок очистити від шкірки і нарізати тонкими смужками.

Млинці з фореллю - фото крок 5 На гарячий млинець викладаємо тонкий пластик сиру. Він повинен трохи розплавитися.

Млинці з фореллю - фото крок 6 Викладаємо на сир полосочки огірка.

Млинці з фореллю - фото крок 7 Потім форель і зелень.

Млинці з фореллю - фото крок 8 Щільно загортаємо млинець, злегка притискаючи. Млинці можна подавати цілком, а можна красиво нарізати.

Схожі рецепти

Лазанья з фореллю

Лазанья з фореллю

Традиційне італійське блюдо все звикли сприймати виключно як м'ясне, для різноманітності пропоную рецепт приготування лазаньї з фореллю і сиром — це корисно і смачно. опис приготування: Як приготувати лазанью з фореллю? 1. Філе форелі вимити, обсушити паперовим рушником. Посолити за смаком і п...

читати далі
Паста з фореллю в вершковому соусі

Паста з фореллю в вершковому соусі

Паста з фореллю в вершковому соусі — чудова страва для сімейного обіду або вечері. Ніжна паста в поєднанні з вершковим соусом і червоною рибою творить чудеса, так що готуйте більше: дуже смачно! опис приготування: Насамперед ставимо варитися пасту. Тим часом кип'ятимо вершки з вершковим маслом...

читати далі
Пиріг з фореллю і капустою

Пиріг з фореллю і капустою

Ароматний пиріг з начинкою з форелі і капусти припаде до смаку багатьом. Адже капустяні пироги люблять майже всі, а вже про соковиту рибу і говорити нема чого! Спечіть такий пиріг і побалуйте сім'ю вечерею. опис приготування: Смачний пиріг з неймовірно ніжною начинкою! Капусту для начинки можн...

читати далі
Пиріг з фореллю

Пиріг з фореллю

Пропоную рецепт незвичайного відкритого пирога з фореллю на основі пісочного тіста з начинкою, залитої сумішшю з яєць, сиру і сметани. Його можна їсти в обід або подавати на святковий стіл. смачно! опис приготування: Подають пиріг з фореллю холодним або підігрітим. Для цього пирога можна викор...

читати далі
Роли з фореллю і вершково-сирним сиром

Роли з фореллю і вершково-сирним сиром

Роли з фореллю і вершково-сирним сиром готуються за 40 хвилин. Найважливіший етап - приготування рису. Роли готуються з вершково-сирним сиром, крабовими паличками, фореллю і огірком. опис приготування: Роли - блюдо японської кухні. Це невеликі рулетики з рисом і різною начинкою. Цю страву згор...

читати далі