Паста з фореллю в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Паста з фореллю в вершковому соусі - чудова страва для сімейного обіду або вечері. Ніжна паста в поєднанні з вершковим соусом і червоною рибою творить чудеса, так що готуйте більше: дуже смачно!
Насамперед ставимо варитися пасту. Тим часом кип'ятимо вершки з вершковим маслом і додаємо форель. Також кладемо спеції, потім вливаємо горілку і ще раз доводимо соус до кипіння. З звареної пасти злийте воду, розкладіть її по тарілках. Зверху поливаємо вершковим соусом з червоною рибою. Вдалого приготування!
- Макаронні вироби - 200 грам
- Вершки - 150 мілілітрів
- Форель - 100 грам
- Вершкове масло - 20 грам
- Горілка - 50 мілілітрів
- Чорний перець - За смаком
- Горіх мускатний - За смаком
У киплячій підсоленій воді варимо пасту до готовності.
У глибоку сковороду виливаємо вершки, додаємо вершкове масло. На слабкому вогні доводимо до кипіння.
Додаємо порізану шматочками форель. Солимо і перчимо до смаку, додаємо трохи мускатного горіха. Відразу ж вливаємо горілку, кип'ятимо 3-4 хвилини.
Зливаємо з пасти воду і розкладаємо макарони по тарілках. Зверху поливаємо вершковим соусом з червоною рибою. Смачного!