Рецепт Паста з фореллю в вершковому соусі фото

Паста з фореллю в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Вершки , Макарони , Форель
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 40 хв.

Паста з фореллю в вершковому соусі - чудова страва для сімейного обіду або вечері. Ніжна паста в поєднанні з вершковим соусом і червоною рибою творить чудеса, так що готуйте більше: дуже смачно!

Опис приготування:

Насамперед ставимо варитися пасту. Тим часом кип'ятимо вершки з вершковим маслом і додаємо форель. Також кладемо спеції, потім вливаємо горілку і ще раз доводимо соус до кипіння. З звареної пасти злийте воду, розкладіть її по тарілках. Зверху поливаємо вершковим соусом з червоною рибою. Вдалого приготування!

  • Макаронні вироби - 200 грам
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Форель - 100 грам
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Горілка - 50 мілілітрів
  • Чорний перець - За смаком
  • Горіх мускатний - За смаком
паста з фореллю в вершковому соусі - фото крок 1
У киплячій підсоленій воді варимо пасту до готовності.
паста з фореллю в вершковому соусі - фото крок 2
У глибоку сковороду виливаємо вершки, додаємо вершкове масло. На слабкому вогні доводимо до кипіння.
паста з фореллю в вершковому соусі - фото крок 3
Додаємо порізану шматочками форель. Солимо і перчимо до смаку, додаємо трохи мускатного горіха. Відразу ж вливаємо горілку, кип'ятимо 3-4 хвилини.
паста з фореллю в вершковому соусі - фото крок 4
Зливаємо з пасти воду і розкладаємо макарони по тарілках. Зверху поливаємо вершковим соусом з червоною рибою. Смачного!

Схожі рецепти