Рецепт Італійська паста у вершковому соусі фото

Італійська паста у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Вершки , Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Просто, смачно, доступно і ситно - італійська паста у вершковому соусі. Подавати блюдо можна кожен день, такий варіант навряд чи зможе набриднути. Неодмінно спробуйте рецепт!

Опис приготування:

Пасту вибираємо твердих сортів пшениці, додамо в соус гриби і цибулю. Вершки можна взяти з будь-яким відсотком жирності, можна поекспериментувати зі спеціями. Смачна паста подається до столу гарячою, по бажанню, можете додати трохи улюбленого сиру, свіжі овочі, зелень.

  • Спагеті - 120 грам
  • Вершки - 1 Склянка(15% жирності)
  • Печериці - 300 грам
  • Цибуля - 100 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Сухий часник - За смаком
італійська паста у вершковому соусі - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
італійська паста у вершковому соусі - фото крок 2
Очистіть і наріжте дрібними кубиками цибулину.
італійська паста у вершковому соусі - фото крок 3
Печериці сполосніть і просушіть, наріжте пластинами.
італійська паста у вершковому соусі - фото крок 4
У сковороді розігрійте олію, викладіть цибулю і гриби, смажте 10 хвилин до готовності. Після додайте в сковороду вершки, тушкуйте соус кілька хвилин.
італійська паста у вершковому соусі - фото крок 5
Спагеті відварити до готовності відповідно до інструкції на упаковці. Після додайте в сковороду пасту, сіль, перець, сухий часник.
італійська паста у вершковому соусі - фото крок 6
Перемішайте інгредієнти і прогрійте все разом протягом хвилини.
італійська паста у вершковому соусі - фото крок 7
Розкладіть пасту по тарілках і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти