Італійська паста у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Просто, смачно, доступно і ситно - італійська паста у вершковому соусі. Подавати блюдо можна кожен день, такий варіант навряд чи зможе набриднути. Неодмінно спробуйте рецепт!
Пасту вибираємо твердих сортів пшениці, додамо в соус гриби і цибулю. Вершки можна взяти з будь-яким відсотком жирності, можна поекспериментувати зі спеціями. Смачна паста подається до столу гарячою, по бажанню, можете додати трохи улюбленого сиру, свіжі овочі, зелень.
- Спагеті - 120 грам
- Вершки - 1 Склянка(15% жирності)
- Печериці - 300 грам
- Цибуля - 100 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Сухий часник - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Очистіть і наріжте дрібними кубиками цибулину.
Печериці сполосніть і просушіть, наріжте пластинами.
У сковороді розігрійте олію, викладіть цибулю і гриби, смажте 10 хвилин до готовності. Після додайте в сковороду вершки, тушкуйте соус кілька хвилин.
Спагеті відварити до готовності відповідно до інструкції на упаковці. Після додайте в сковороду пасту, сіль, перець, сухий часник.
Перемішайте інгредієнти і прогрійте все разом протягом хвилини.
Розкладіть пасту по тарілках і подавайте до столу. Смачного!