Італійська паста з морепродуктами
(покроковий рецепт з фото)
Неможливо не любити пасту, правда? Якщо ви зі мною згодні, то поповнити вашу кулінарну скарбничку з улюбленими стравами пропоную одним дуже класним, простим і дивно вдалим рецептом.
Хочу запропонувати вам нескладний спосіб, як приготувати італійську пасту з морепродуктами і апетитним томатним соусом. Попередня обсмажування морепродуктів в ароматному вершковому маслі робить їх приголомшливо смачними. Таке блюдо відмінно підійде для ситного сімейного обіду або вечері. Рекомендую на замітку!
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Мікс морепродуктів - 200 грам
- Часник - 2-4 зубчиків
- Помідори - 600 грам
- Феттучині - 250 грам
- Сіль - 1 За смаком
- Пластівці перцю - 1 За смаком
- Зелень - 1 щіпка
1. На сковороді з високими бортами розтопіть половину вершкового масла. Викладіть очищений часник і обсмажте його хвилину. Викладіть мікс морепродуктів і смажте, помішуючи, 3-5 хвилин.
2. Акуратно зніміть морепродукти, відкладіть їх в сторону. На сковороду додайте масло, що залишилося.
3. Додайте очищені від шкірки помідори, приберіть вогонь до мінімуму і залиште томати гаситися.
4. Помішуйте, періодично, поки помідори не перетворяться в однорідний соус. Посоліть і поперчіть за смаком. Паралельно поставте варити пасту.
5. Додайте в соус морепродукти, тушкуйте ще хвилинку.
6. Готову пасту відкиньте на друшляк, обсушити і викладіть в соус.
7. Перемішайте акуратно, доповніть свіжою зеленню - і можна подавати до столу.
Смачного!
Смачного!