Рецепт Італійська паста з морепродуктами фото

Італійська паста з морепродуктами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Неможливо не любити пасту, правда? Якщо ви зі мною згодні, то поповнити вашу кулінарну скарбничку з улюбленими стравами пропоную одним дуже класним, простим і дивно вдалим рецептом.

Опис приготування:

Хочу запропонувати вам нескладний спосіб, як приготувати італійську пасту з морепродуктами і апетитним томатним соусом. Попередня обсмажування морепродуктів в ароматному вершковому маслі робить їх приголомшливо смачними. Таке блюдо відмінно підійде для ситного сімейного обіду або вечері. Рекомендую на замітку!

  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Мікс морепродуктів - 200 грам
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Помідори - 600 грам
  • Феттучині - 250 грам
  • Сіль - 1 За смаком
  • Пластівці перцю - 1 За смаком
  • Зелень - 1 щіпка
італійська паста з морепродуктами - фото крок 1
1. На сковороді з високими бортами розтопіть половину вершкового масла. Викладіть очищений часник і обсмажте його хвилину. Викладіть мікс морепродуктів і смажте, помішуючи, 3-5 хвилин.
італійська паста з морепродуктами - фото крок 2
2. Акуратно зніміть морепродукти, відкладіть їх в сторону. На сковороду додайте масло, що залишилося.
італійська паста з морепродуктами - фото крок 3
3. Додайте очищені від шкірки помідори, приберіть вогонь до мінімуму і залиште томати гаситися.
італійська паста з морепродуктами - фото крок 4
4. Помішуйте, періодично, поки помідори не перетворяться в однорідний соус. Посоліть і поперчіть за смаком. Паралельно поставте варити пасту.
італійська паста з морепродуктами - фото крок 5
5. Додайте в соус морепродукти, тушкуйте ще хвилинку.
італійська паста з морепродуктами - фото крок 6
6. Готову пасту відкиньте на друшляк, обсушити і викладіть в соус.
італійська паста з морепродуктами - фото крок 7
7. Перемішайте акуратно, доповніть свіжою зеленню - і можна подавати до столу.
Смачного!

Схожі рецепти