Рецепт Паста з морепродуктами в вершковому соусі фото

Паста з морепродуктами в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти, Морепродукти, Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На сніданок
Гарячі страви, Макаронні вироби

Цей рецепт, безумовно, безпрограшний варіант на всі випадки життя. По перше, це просто і швидко, по-друге, дуже смачно. Беріть скоріше на озброєння.

Паста з морепродуктами виходить просто чудовою. Обсмажте до м'якості подрібнені цибулю і часник. Додайте вершки, сіль, перець, мускат і прогрійте кілька хвилин на слабкому вогні. Потім додайте морепродукти і готуйте ще 5 хвилин. У соус покладіть відварену пасту і перемішайте. Готову страву розкладіть по порціях, прикрасьте базиліком і подайте на стіл. Смачного!

  • Макаронні вироби - 400 грам
  • Морепродукти - 500 грам
  • Вершки - 300 мілілітрів
  • Часник - 2 зубчики
  • Luk-salotų - 2 штуки
  • Оливкова олія - За смаком
  • Базилік - За смаком
  • Мускатний горіх - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
паста з морепродуктами в вершковому соусі - фото крок 1
Подрібніть цибулю і часник.
паста з морепродуктами в вершковому соусі - фото крок 2
Поставте варитися макаронні вироби.
паста з морепродуктами в вершковому соусі - фото крок 3
Обсмажте цибулю і часник на оливковій олії до м'якості.
паста з морепродуктами в вершковому соусі - фото крок 4
Додайте вершки, сіль, перець, мускат і прогрійте кілька хвилин на слабкому вогні. Потім додайте морепродукти і готуйте ще 5 хвилин. Можна використовувати мідії, креветки або інші морепродукти на ваш смак.
паста з морепродуктами в вершковому соусі - фото крок 5
Далі в соус викладіть підоспілому пасту, перемішайте і прогрійте ще хвилину. Готову страву розкладіть по порціях, прикрасьте базиліком і подайте на стіл.

Схожі рецепти