Паста з морепродуктами в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт, безумовно, безпрограшний варіант на всі випадки життя. По перше, це просто і швидко, по-друге, дуже смачно. Беріть скоріше на озброєння.
Паста з морепродуктами виходить просто чудовою. Обсмажте до м'якості подрібнені цибулю і часник. Додайте вершки, сіль, перець, мускат і прогрійте кілька хвилин на слабкому вогні. Потім додайте морепродукти і готуйте ще 5 хвилин. У соус покладіть відварену пасту і перемішайте. Готову страву розкладіть по порціях, прикрасьте базиліком і подайте на стіл. Смачного!
- Макаронні вироби - 400 грам
- Морепродукти - 500 грам
- Вершки - 300 мілілітрів
- Часник - 2 зубчики
- Luk-salotų - 2 штуки
- Оливкова олія - За смаком
- Базилік - За смаком
- Мускатний горіх - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Подрібніть цибулю і часник.
Поставте варитися макаронні вироби.
Обсмажте цибулю і часник на оливковій олії до м'якості.
Додайте вершки, сіль, перець, мускат і прогрійте кілька хвилин на слабкому вогні. Потім додайте морепродукти і готуйте ще 5 хвилин. Можна використовувати мідії, креветки або інші морепродукти на ваш смак.
Далі в соус викладіть підоспілому пасту, перемішайте і прогрійте ще хвилину. Готову страву розкладіть по порціях, прикрасьте базиліком і подайте на стіл.