Фетучіні з морепродуктами в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Ви любителька морепродуктів і намагаєтеся завжди додати ці інгредієнти в меню? тоді рецепт, як приготувати фетучіні з морепродуктами в вершковому соусі, внесе різноманітність в ваш раціон.
Для того щоб приготувати фетучіні з морепродуктами, вам необхідно трохи креветок, приправи, пармезан і спеціальна паста. Страву можна приготувати для сімейної вечері або святкового столу. Від такого сусідства будь макарони придбають друге життя і дозволять сім'ї та гостям насолодитися смаковими якостями і корисними для здоров'я складовими.
- Креветки - 300 грам
- Вершки 35% - 100 грам
- Феттучині - За смаком (або тальятелле)
- Пармезан - 150 грам
- Часник - 3 зубчики
- Сушені трави - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Перед тим як приготувати фетучіні з морепродуктами в вершковому соусі, займіться часником. Очистіть і поріжте його на шматки. Розігрійте на сковороді вершкове масло, посмажте в ньому часник.
2. Приготуйте креветки. Для цього залийте заморожені продукти окропом, потримайте в ньому п'ять хвилин. Очистіть креветки.
3. Приберіть часник зі сковороди. Додайте в масло креветки, обсмажте їх на невеликому вогні.
4. Через п'ять хвилин до креветок покладіть трави, вершки. Приправити сіллю і poperčite. Перемішайте продукти. Продовжуйте продукти гасити до тих пір, поки соус стане густим. Через кілька хвилин додайте в продукти сир.
5. Зваріть макарони. Для цього варіть продукт необхідне за інструкцією час. Влийте в воду склянку холодної води. Витримайте під кришкою дві хвилини. Злийте воду. Покладіть на тарілку макарони, покладіть креветки. Блюдо готово.