Фетучіні з креветками у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Спагеті-гнізда (або італійська паста фетучіні) - широко відоме блюдо в усьому світі! Пропоную спробувати фетучіні з креветками у вершковому соусі. Смачно, красиво і дуже просто! Вам сподобається
Справжня італійська їжа - це дуже смачно. Упевнений, що ви повинні знати, як приготувати фетучіні з креветками у вершковому соусі. Блюдо розраховане на 2-3 порції, при цьому виходить дуже ситно. До пасті можна подати келишок червоного сухого вина. Хай щастить!
- Феттучині - 1 штука (упаковка; 4 гнізда.)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вершкове масло - 100 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Вершки - 100 мілілітрів
- Креветки очищені - 200 грам
- Помідори черрі - 4 штуки
- Сир пармезан - 100 грам
Розтопіть в сотейнику масло, додайте в нього подрібнену цибулю.
Через кілька хвилин додаємо борошно і вливаємо вершки. Кладемо сіль і перець за смаком. Паралельно відварюємо фетучіні в киплячій підсоленій воді.
Очищені креветки розморожуємо і додаємо в соус. Готуємо на повільному вогні 7-8 хвилин.
Викладаємо на кожну тарілку по два гніздечка фетучіні, поливаємо їх соусом з креветками. Присипаємо тертим пармезаном і додаємо половинки помідорів чері. Смачного!