Фетучіні з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже смачне блюдо підійде як для обіду, так і для вечері. Креветки прекрасно відтіняють смак пасти. Любителі морепродуктів гідно оцінять. Дивіться, як приготувати фетучіні з креветками.
Приготування цієї страви буде швидким і приємним. Так як на виході ми отримаємо неймовірно красиву пасту. Аромат непередаваний. Шпинат і креветки будуть досить корисними складовими страви. Пасту необхідно обов'язково вибирати з твердих сортів пшениці і відварювати так, як написано на упаковці, щоб вона не була ні занадто твердої, ні розвареної.
Як приготувати фетучіні з креветками, я вам із задоволенням розповім далі.
Пробуйте приготувати це диво, у вас вийде відмінний блюдо з морепродуктами!
- Крем - 250 мілілітрів
- Фета - 100 грам
- Червоний перець - 1/4 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Часник - 3 зубчики
- Сушений базилік - 2 чайних ложки
- Макарони фетучіні - 200 грам
- Шпинат - 300 грам
- Креветки - 350 грам
1
Починаємо з того, що робимо соус. З'єднуємо сметану, сир, червоний перець, сіль, часник і базилік. Відкладаємо на час.
2
Далі потрібно приготувати макарони. Варимо їх в підсоленій воді стільки, скільки вказано на упаковці. Але після 8-ої хвилини додаємо шпинат і креветки, варимо ще кілька хвилин і вимикаємо.
3
Необхідно злити воду і відразу ж додати макарони в суміш з сметани. Перемішати і подавати негайно! Смачного.