Рецепт Фетучіні з креветками фото

Фетучіні з креветками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Сир , Креветки , Морепродукти , Макарони , Фета
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Це дуже смачне блюдо підійде як для обіду, так і для вечері. Креветки прекрасно відтіняють смак пасти. Любителі морепродуктів гідно оцінять. Дивіться, як приготувати фетучіні з креветками.

Опис приготування:

Приготування цієї страви буде швидким і приємним. Так як на виході ми отримаємо неймовірно красиву пасту. Аромат непередаваний. Шпинат і креветки будуть досить корисними складовими страви. Пасту необхідно обов'язково вибирати з твердих сортів пшениці і відварювати так, як написано на упаковці, щоб вона не була ні занадто твердої, ні розвареної.

Як приготувати фетучіні з креветками, я вам із задоволенням розповім далі.

Пробуйте приготувати це диво, у вас вийде відмінний блюдо з морепродуктами!

  • Крем - 250 мілілітрів
  • Фета - 100 грам
  • Червоний перець - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Часник - 3 зубчики
  • Сушений базилік - 2 чайних ложки
  • Макарони фетучіні - 200 грам
  • Шпинат - 300 грам
  • Креветки - 350 грам
1
Починаємо з того, що робимо соус. З'єднуємо сметану, сир, червоний перець, сіль, часник і базилік. Відкладаємо на час.
2
Далі потрібно приготувати макарони. Варимо їх в підсоленій воді стільки, скільки вказано на упаковці. Але після 8-ої хвилини додаємо шпинат і креветки, варимо ще кілька хвилин і вимикаємо.
3
Необхідно злити воду і відразу ж додати макарони в суміш з сметани. Перемішати і подавати негайно! Смачного.

Схожі рецепти