Рецепт Фетучіні з креветками фото

Фетучіні з креветками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти, Молочні продукти, Сир, Креветки, Морепродукти, Макарони, Фета
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Макаронні вироби

Це дуже смачне блюдо підійде як для обіду, так і для вечері. Креветки прекрасно відтіняють смак пасти. Любителі морепродуктів гідно оцінять. Дивіться, як приготувати фетучіні з креветками.

Приготування цієї страви буде швидким і приємним. Так як на виході ми отримаємо неймовірно красиву пасту. Аромат непередаваний. Шпинат і креветки будуть досить корисними складовими страви. Пасту необхідно обов'язково вибирати з твердих сортів пшениці і відварювати так, як написано на упаковці, щоб вона не була ні занадто твердої, ні розвареної.

Як приготувати фетучіні з креветками, я вам із задоволенням розповім далі.

Пробуйте приготувати це диво, у вас вийде відмінний блюдо з морепродуктами!

  • Крем - 250 мілілітрів
  • Фета - 100 грам
  • Червоний перець - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Часник - 3 зубчики
  • Сушений базилік - 2 чайних ложки
  • Макарони фетучіні - 200 грам
  • Шпинат - 300 грам
  • Креветки - 350 грам
1
Починаємо з того, що робимо соус. З'єднуємо сметану, сир, червоний перець, сіль, часник і базилік. Відкладаємо на час.
2
Далі потрібно приготувати макарони. Варимо їх в підсоленій воді стільки, скільки вказано на упаковці. Але після 8-ої хвилини додаємо шпинат і креветки, варимо ще кілька хвилин і вимикаємо.
3
Необхідно злити воду і відразу ж додати макарони в суміш з сметани. Перемішати і подавати негайно! Смачного.

Схожі рецепти