Фетучіні з грибами і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Зараз приготуванням пасти нікого не здивуєш. Це дуже популярна страва, яке можна зустріти всюди. Його подають в самій недорогий їдальні, і в цей же час в ресторані.
У домашній кухні це гаряче полюбилося у багатьох країнах світу. Але, все-таки, воно може вас здивувати. Уважно прочитайте про те, як приготувати фетучіні з грибами і куркою, або фетучіні Альфредо.
Готується все досить просто, а в підсумку дуже смачно. Приємного вам апетиту і гарного настрою!
- Вершки 35% - 200 грам
- Феттучині, макаронні вироби - 100 грам
- Куряча грудка - 1 штука
- Печериці - 150 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Пармезан natёrtиy - 100 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Орегано - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
- Часник - 4 зубчики
- Сіль - За смаком
Фетучіні відваріть в підсоленій воді до напівготовності. Промийте макарони в друшляку.
Грудку помийте. Покладіть її на розігріте оливкове масло в сковороду. Обсмажте з усіх боків до рум'яного кольору. Потім розберіть м'ясо на шматочки.
У цьому ж маслі обсмажте заздалегідь нарізані гриби. Потім почистіть і наріжте цибулю з часником. Обсмажте їх в іншій сковороді у вершковому маслі.
Надішліть до цибулі з часником гриби, вершки і орегано. Гасіть все разом хвилину.
Далі внесіть сир, сіль і перець. Перемішайте. Готуйте ще пару хвилин. А потім додайте фетучіні.
В кінці додайте курку. Ще раз перемішайте і подавайте. Смачного!