Фетучіні з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Пасту можна подати на вечерю або на обід - це смачне і ситне блюдо. Є багато її різновидів, тому вибір великий. Сьогодні розповім, як приготувати фетучіні з куркою і з вершковим соусом.
Купити будь-який вид пасти можна в супермаркеті, але якщо у вас є час, то краще зробити її самостійно. Її подають з вершковим і томатним соусом, з сиром і куркою, з овочами і рибою. До столу страву подають обов'язково гарячим. Фетучіні - це смачне і ситне блюдо для повсякденного сімейної вечері.
- Феттучині - 340 грам
- Сіль, чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
- Куряча грудка - 340 грам
- Вершкове масло - 8 Ст. Ложок
- Вершки - 400 мілілітрів
- Мускатний горіх - 2 щіпки
- Твердий сир - 200 грам
1
Каструлю з водою відправте на вогонь, посоліть і влийте пару крапель оливкової олії, після закипання відваріть в ній фетучіні до готовності. Злийте воду і змастіть їх оливковою олією.
2
Курку вимийте і наріжте шматочками по 0, 5 сантиметрів в товщину, сіль і poperčite.
3
Розігрійте сковороду з двома столовими ложками вершкового масла і викладіть курку, обсмажуйте до готовності, потім перекладіть курку в тарілку.
4
Поверніть сковороду на вогонь і викладіть вершкове масло, розтопіть його і влийте густі вершки, додайте дрібку мускатного горіха і доведіть суміш до кипіння, варите 2 хвилини.
5
Додайте в соус тертий твердий сир і перемішайте, викладіть куряче м'ясо і пасту, ще раз перемішайте. За смаком посоліть і поперчіть.
6
Подавайте пасту з куркою до столу гарячою, трохи солі.