Рецепт Фетучіні з куркою фото

Фетучіні з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти, Птах, Вершки, Сир, Курка, Макарони, Куряча грудка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Макаронні вироби, Феттучині

Пасту можна подати на вечерю або на обід - це смачне і ситне блюдо. Є багато її різновидів, тому вибір великий. Сьогодні розповім, як приготувати фетучіні з куркою і з вершковим соусом.

Купити будь-який вид пасти можна в супермаркеті, але якщо у вас є час, то краще зробити її самостійно. Її подають з вершковим і томатним соусом, з сиром і куркою, з овочами і рибою. До столу страву подають обов'язково гарячим. Фетучіні - це смачне і ситне блюдо для повсякденного сімейної вечері.

  • Феттучині - 340 грам
  • Сіль, чорний мелений перець - За смаком
  • Оливкова олія - За смаком
  • Куряча грудка - 340 грам
  • Вершкове масло - 8 Ст. Ложок
  • Вершки - 400 мілілітрів
  • Мускатний горіх - 2 щіпки
  • Твердий сир - 200 грам
1
Каструлю з водою відправте на вогонь, посоліть і влийте пару крапель оливкової олії, після закипання відваріть в ній фетучіні до готовності. Злийте воду і змастіть їх оливковою олією.
2
Курку вимийте і наріжте шматочками по 0, 5 сантиметрів в товщину, сіль і poperčite.
3
Розігрійте сковороду з двома столовими ложками вершкового масла і викладіть курку, обсмажуйте до готовності, потім перекладіть курку в тарілку.
4
Поверніть сковороду на вогонь і викладіть вершкове масло, розтопіть його і влийте густі вершки, додайте дрібку мускатного горіха і доведіть суміш до кипіння, варите 2 хвилини.
5
Додайте в соус тертий твердий сир і перемішайте, викладіть куряче м'ясо і пасту, ще раз перемішайте. За смаком посоліть і поперчіть.
6
Подавайте пасту з куркою до столу гарячою, трохи солі.

Схожі рецепти