Рецепт Фетучіні з куркою фото

Фетучіні з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Птах , Вершки , Сир , Курка , Макарони , Куряча грудка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Макаронні вироби , Феттучині
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Пасту можна подати на вечерю або на обід - це смачне і ситне блюдо. Є багато її різновидів, тому вибір великий. Сьогодні розповім, як приготувати фетучіні з куркою і з вершковим соусом.

Опис приготування:

Купити будь-який вид пасти можна в супермаркеті, але якщо у вас є час, то краще зробити її самостійно. Її подають з вершковим і томатним соусом, з сиром і куркою, з овочами і рибою. До столу страву подають обов'язково гарячим. Фетучіні - це смачне і ситне блюдо для повсякденного сімейної вечері.

  • Феттучині - 340 грам
  • Сіль, чорний мелений перець - За смаком
  • Оливкова олія - За смаком
  • Куряча грудка - 340 грам
  • Вершкове масло - 8 Ст. Ложок
  • Вершки - 400 мілілітрів
  • Мускатний горіх - 2 щіпки
  • Твердий сир - 200 грам
1
Каструлю з водою відправте на вогонь, посоліть і влийте пару крапель оливкової олії, після закипання відваріть в ній фетучіні до готовності. Злийте воду і змастіть їх оливковою олією.
2
Курку вимийте і наріжте шматочками по 0, 5 сантиметрів в товщину, сіль і poperčite.
3
Розігрійте сковороду з двома столовими ложками вершкового масла і викладіть курку, обсмажуйте до готовності, потім перекладіть курку в тарілку.
4
Поверніть сковороду на вогонь і викладіть вершкове масло, розтопіть його і влийте густі вершки, додайте дрібку мускатного горіха і доведіть суміш до кипіння, варите 2 хвилини.
5
Додайте в соус тертий твердий сир і перемішайте, викладіть куряче м'ясо і пасту, ще раз перемішайте. За смаком посоліть і поперчіть.
6
Подавайте пасту з куркою до столу гарячою, трохи солі.

Схожі рецепти