Фетучіні з куркою у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Справжнє італійське блюдо, яке з легкістю готується в домашніх умовах. Ніжне куряче м'ясо в вершковому соусі з смачними макаронами. Подається в гарячому вигляді до обіду або вечері. Рекомендую!
Як приготувати фетучіні з куркою у вершковому соусі? елементарно! Спершу відваріть до готовності пасту, паралельно можна обсмажити курочку на маслі, потім влити вершки і тушкувати до загустіння соусу. Готову страву обов'язково присипаємо тертим на дрібній тертці сиром. Хай щастить!
- Паста феттучині - 700 грам
- Вершки - 250 мілілітрів
- Куряча грудка - 2 штуки
- Олія - За смаком (вершкове і оливкове)
- Сіль і перець - За смаком
- Сир пармезан - 100 грам
- Часник - 2 зубчики
- Зелень - За смаком
У киплячій підсоленій воді відваріть до готовності пасту фетучіні. Відкиньте пасту на друшляк.
Розтопити вершкове масло на сковороді, додайте трохи оливкового. Обсмажте подрібнений часник кілька хвилин.
Викладаємо курячу грудку, порізану шматочками. Обсмажуємо, посолити і поперчити за смаком.
Коли курочка придбає золотистий відтінок, вливаємо вершки і готуємо до їх загустіння.
Готову пасту розкладаємо по тарілках, вливаємо соус з куркою і присипаємо зверху тертим пармезаном, прикрашаємо зеленню. Смачного!