Рецепт Фетучіні з сьомгою у вершковому соусі фото

Фетучіні з сьомгою у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти, Молочні продукти, Макарони, Сьомга
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби

Якщо ви любите пасту і морепродукти, цей рецепт для вас. Тут ви дізнаєтеся, як приготувати фетучіні з сьомгою у вершковому соусі. Макарони під ніжним соусом з червоною рибою ідеально підійдуть для вечері.

Для подачі викладіть пасту на блюдо, залишки соусу вилийте зверху. Присипте блюдо тертим пармезаном. Додатково можна прикрасити тарілку свіжим або сушеним базиліком і крупно змеленим перцем.

Якщо ви більше любите часник, ніж цибуля, то для приготування можна використовувати кілька зубчиків часнику, нарубаних ножем. Їх обсмажте в олії з рибою, а потім дістаньте з сковороди.

  • Феттучині - 200 грам
  • Лосось - 100 грам
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Чебрець - 1 щіпка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Пармезан - 50 грам
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
фетучіні з сьомгою у вершковому соусі - фото крок 1
Сьомгу промийте і висушіть, а потім поріжте невеликими шматочками. Ріпчасту цибулю очистіть і теж наріжте дрібно. На сковороді розігрійте ложку оливкової або іншої рослинної олії, покладіть туди рибу і цибулю, злегка обсмажте. Додайте щіпку чебрецю.
фетучіні з сьомгою у вершковому соусі - фото крок 2
Поки риба з цибулею обсмажуються, нагрійте воду в каструлі, закип'ятіть її. Злегка сезон з солоною водою, відваріть в ній фетучіні згідно з інструкцією на упаковці. Потім макарони відкиньте на друшляк і обдати холодною водою.
фетучіні з сьомгою у вершковому соусі - фото крок 3
До риби з цибулею додайте вершки. Закрийте сковороду кришкою, зменшіть вогонь до мінімуму, дайте соусу протушкувати близько чотирьох хвилин. За цей час риба встигне придбати ніжний вершковий присмак.
фетучіні з сьомгою у вершковому соусі - фото крок 4
Тепер прийшов час відправити відварені фетучіні до соусу. Викладіть макарони в сковороду, акуратно перемішайте декількома рухами. Накрийте все кришкою і дайте згасити дві хвилини. Посоліть і поперчіть блюдо за смаком.

Схожі рецепти