Паста з сьомгою у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Спеціально для шанувальників італійської кухні - рецепт чудової пасти з сьомгою в ароматному вершковому соусі. Паста виходить як в ресторані - ви полюбите її з першого шматочка.
Риба відмінно поєднується з макаронними виробами. Спочатку обсмажте на сковороді шматочки сьомги, потім приберіть її в окремий посуд. А на цій же сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте борошно. Коли вона набуде золотистого відтінку, додайте подрібнений шпинат і вершки і дайте 5 хвилин покипіти. Далі додайте в соус рибу, потримайте на вогні ще 5 хвилин. На тарілку викладіть порцію відварених макаронів, збризніть її оливковою олією і зверху покладіть соус з сьомгою. Зверху прикрасьте ложечкою червоної ікри і подавайте на стіл. Смачного!
- Макаронні вироби - 500 грам
- Сьомга - 300 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Шпинат - 100 грам
- Червона ікра - 70-100 грам
- Вершки - 400 мілілітрів
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Рибу поріжте кубиками і обсмажте на оливковій олії на розігрітій сковороді протягом 5 хвилин. Потім відкладіть рибу в сторону.
А на цю ж сковороду покладіть вершкове масло і злегка обсмажте борошно.
Коли вона набуде золотистого відтінку, додайте подрібнений шпинат і вершки. При цьому добре розмішайте, щоб уникнути утворення грудок. Дати 5 хвилин покипіти.
Відваріть макарони до готовності і відкиньте на друшляк.
Додайте в соус рибу, потримайте на вогні ще 5 хвилин. На тарілку викладіть порцію макаронів, збризніть її оливковою олією і зверху покладіть соус з сьомгою. Зверху прикрасьте ложечкою червоної ікри і подавайте на стіл.