Рецепт Паста з сьомгою у вершковому соусі фото

Паста з сьомгою у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти, Макарони, Сьомга
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На сніданок
Гарячі страви, Макаронні вироби

Спеціально для шанувальників італійської кухні - рецепт чудової пасти з сьомгою в ароматному вершковому соусі. Паста виходить як в ресторані - ви полюбите її з першого шматочка.

Риба відмінно поєднується з макаронними виробами. Спочатку обсмажте на сковороді шматочки сьомги, потім приберіть її в окремий посуд. А на цій же сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте борошно. Коли вона набуде золотистого відтінку, додайте подрібнений шпинат і вершки і дайте 5 хвилин покипіти. Далі додайте в соус рибу, потримайте на вогні ще 5 хвилин. На тарілку викладіть порцію відварених макаронів, збризніть її оливковою олією і зверху покладіть соус з сьомгою. Зверху прикрасьте ложечкою червоної ікри і подавайте на стіл. Смачного!

  • Макаронні вироби - 500 грам
  • Сьомга - 300 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Шпинат - 100 грам
  • Червона ікра - 70-100 грам
  • Вершки - 400 мілілітрів
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
паста з сьомгою у вершковому соусі - фото крок 1
Рибу поріжте кубиками і обсмажте на оливковій олії на розігрітій сковороді протягом 5 хвилин. Потім відкладіть рибу в сторону.
паста з сьомгою у вершковому соусі - фото крок 2
А на цю ж сковороду покладіть вершкове масло і злегка обсмажте борошно.
паста з сьомгою у вершковому соусі - фото крок 3
Коли вона набуде золотистого відтінку, додайте подрібнений шпинат і вершки. При цьому добре розмішайте, щоб уникнути утворення грудок. Дати 5 хвилин покипіти.
паста з сьомгою у вершковому соусі - фото крок 4
Відваріть макарони до готовності і відкиньте на друшляк.
паста з сьомгою у вершковому соусі - фото крок 5
Додайте в соус рибу, потримайте на вогні ще 5 хвилин. На тарілку викладіть порцію макаронів, збризніть її оливковою олією і зверху покладіть соус з сьомгою. Зверху прикрасьте ложечкою червоної ікри і подавайте на стіл.

Схожі рецепти