Паста з грибами та куркою у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Куряче м'ясо і гриби завжди прекрасно поєднуються в будь-якій страві. Якщо ж з них приготувати відмінний соус і з'єднати його з першокласної італійської пастою - вийде просто неповторне блюдо.
Смачне і ситне блюдо, обов'язково приготуйте його. Обсмажте на сковороді подрібнені цибулю і часник, потім додайте шматочки курки. Додайте на сковороду гриби, а через 15 хвилин, коли вони будуть майже готові, сіль і су poperčite, влийте вершки і кілька хвилин прогрійте на слабкому вогні. Відварену пасту змішайте з соусом і відразу подайте на стіл, прикрасивши тарілки, свіжою зеленню. Смачного!
- Макаронні вироби - 250 грам
- Гриби - 200 грам
- Куряче філе - 250 грам
- Вершки - 250 мілілітрів
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля - 1 штука
- Зелень, сіль, перець - За смаком
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
Поріжте куряче м'ясо, цибуля і часник.
І обсмажте їх на оливковій олії - спочатку цибулю з часником, потім додайте м'ясо.
Далі додайте на сковороду гриби і смажте ще хвилин 15-20. Паралельно ставте варитися макарони. Коли гриби будуть готові, сіль і су poperčite, влийте вершки і кілька хвилин прогрійте на слабкому вогні.
Готову пасту змішайте з соусом і відразу подайте на стіл, прикрасивши тарілки, свіжою зеленню.