Паста з печерицями та куркою у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування пасти з печерицями та куркою у вершковому соусі - відмінний вибір для вечері або обіду! При всій своїй вишуканості - це дуже просте в приготуванні блюдо. Все вдасться!
Цей простий рецепт пасти з печерицями та куркою у вершковому соусі, і ви в цьому переконаєтеся! Варто всього лише купити вершки, курку і гриби, - а макарони використовувати взагалі можна будь-які! Бажаю вам успіху!
- Куряче філе - 500 грам
- Печериці - 200 грам
- Макарони - 200 грам
- Вершки - 200 грам
- Спеції - За смаком
- Цибуля - 1 штука
1. Гриби і цибулю обсмажити на олії, і тільки потім додамо курку шматочками. Обсмажити до готовності, солимо і перчимо.
2. Вливаємо вершки, додамо спеції і тушкуємо на маленькому вогні під кришкою, поки не загусне.
3. Відваримо макарони, викладаємо на тарілку і поливаємо соусом! Смачного!