Рецепт Паста з печерицями та куркою у вершковому соусі фото

Паста з печерицями та куркою у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Птах , Курка , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Рецепт приготування пасти з печерицями та куркою у вершковому соусі - відмінний вибір для вечері або обіду! При всій своїй вишуканості - це дуже просте в приготуванні блюдо. Все вдасться!

Опис приготування:

Цей простий рецепт пасти з печерицями та куркою у вершковому соусі, і ви в цьому переконаєтеся! Варто всього лише купити вершки, курку і гриби, - а макарони використовувати взагалі можна будь-які! Бажаю вам успіху!

  • Куряче філе - 500 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Макарони - 200 грам
  • Вершки - 200 грам
  • Спеції - За смаком
  • Цибуля - 1 штука
паста з печерицями та куркою у вершковому соусі - фото крок 1
1. Гриби і цибулю обсмажити на олії, і тільки потім додамо курку шматочками. Обсмажити до готовності, солимо і перчимо.
паста з печерицями та куркою у вершковому соусі - фото крок 2
2. Вливаємо вершки, додамо спеції і тушкуємо на маленькому вогні під кришкою, поки не загусне.
паста з печерицями та куркою у вершковому соусі - фото крок 3
3. Відваримо макарони, викладаємо на тарілку і поливаємо соусом! Смачного!

Схожі рецепти