Індичка з печерицями у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне і смачне блюдо підійде і на кожен день, і в якості смачного доповнення до святкового або романтичної вечері. Особливо смачно подавати зі спагеті, рекомендую спробувати!
Розповім, як приготувати індичку з печерицями у вершковому соусі. Смачніше і ароматні поєднання не придумаєш, як на мене. Це і соковито, і смачно, і при цьому дуже вишукано. До речі, якщо у вашому розташуванні є сушені білі гриби або лисички, спробуйте замінити печериці цими грибами, тоді взагалі від аромату готового блюда з розуму можна буде зійти! А якщо вдома не виявилося ні віскі, ні горілки, спробуйте додати яблучний сидр, вийде трохи не те, звичайно, але теж дуже цікаво!
- Філе індички - 250 грам
- Бульйон - 200 грам
- Віскі - 100 грам (можна замінити горілкою або білим вином )
- Печериці - 150 грам
- Цибуля - 1 штука
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Масло вершкові - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
1. Для початку на вершковому маслі обсмажити цибулю півкільцями і порізані пластинками печериці. Часник тиснемо через прес і теж кладемо сюди. Потроху вливаємо віскі.
2. Тепер додамо м'ясо і спеції, перемішаємо і підсмажити, щоб гарненько зарум'янилася індичка. Вливаємо бульйон.
3. І додамо фінальним штрихом сметану. Тушкуємо під кришкою на маленькому вогні, поки соус не загусне. Спеції додавайте до смаку.
4. Готово! Смачного!