Рецепт Індичка з печерицями у вершковому соусі фото

Індичка з печерицями у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка, Птах, Гриби, Печериці
Рецепти для схуднення
На обід
Гарячі страви

Ніжне і смачне блюдо підійде і на кожен день, і в якості смачного доповнення до святкового або романтичної вечері. Особливо смачно подавати зі спагеті, рекомендую спробувати!

Розповім, як приготувати індичку з печерицями у вершковому соусі. Смачніше і ароматні поєднання не придумаєш, як на мене. Це і соковито, і смачно, і при цьому дуже вишукано. До речі, якщо у вашому розташуванні є сушені білі гриби або лисички, спробуйте замінити печериці цими грибами, тоді взагалі від аромату готового блюда з розуму можна буде зійти! А якщо вдома не виявилося ні віскі, ні горілки, спробуйте додати яблучний сидр, вийде трохи не те, звичайно, але теж дуже цікаво!

  • Філе індички - 250 грам
  • Бульйон - 200 грам
  • Віскі - 100 грам (можна замінити горілкою або білим вином )
  • Печериці - 150 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Масло вершкові - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
індичка з печерицями у вершковому соусі - фото крок 1
1. Для початку на вершковому маслі обсмажити цибулю півкільцями і порізані пластинками печериці. Часник тиснемо через прес і теж кладемо сюди. Потроху вливаємо віскі.
індичка з печерицями у вершковому соусі - фото крок 2
2. Тепер додамо м'ясо і спеції, перемішаємо і підсмажити, щоб гарненько зарум'янилася індичка. Вливаємо бульйон.
індичка з печерицями у вершковому соусі - фото крок 3
3. І додамо фінальним штрихом сметану. Тушкуємо під кришкою на маленькому вогні, поки соус не загусне. Спеції додавайте до смаку.
індичка з печерицями у вершковому соусі - фото крок 4
4. Готово! Смачного!

Схожі рецепти