Індичка з брокколі у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Брокколі - це просто унікальний вид капусти, дуже корисний і багатьма улюблений. Безліч страв я знаю з використанням брокколі, і ось - одне з них: ситна і ніжна індичка в вершковому соусі!
Це дуже смачна страва, м'ясне і з великою кількістю підливи. Я дуже люблю подібні страви. Вони соковиті, смачні. До того ж, підходять до багатьох різновидів гарніру. Так дуже обов'язково скористайтеся моїм рецептом, як приготувати індичку з брокколі у вершковому соусі.
- Індичка - 700 грам
- Брокколі - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 грами
- Рослинна олія - 30 грам
- Спеції - За смаком
- Крем - 3-4 Ст. Ложок
Для приготування страви нам необхідно взяти м'ясо птиці. Його вимийте і наріжте на невеликі шматочки. Брокколі розберіть на суцвіття.
На рослинному маслі обсмажте попередньо нарізану цибулю.
У сковороду з цибулею додайте філе індички. Обсмажте все разом.
Приправте індичку спеціями. Я використовую ось такий сухе песто, це дуже смачно!
До обсмаженого м'яса додайте брокколі. Всі злегка перемішайте.
У мисочці змішайте 100 мл. Гарячої води з 3-4 ст. Ложками сметани. Влийте отриману масу до м'яса. Гасіть все разом 10 хвилин.
Перевірте блюдо на сіль і готовність. Якщо потрібно, досоліть і поперчіть. Подавайте до столу гарячим.