Індичка з грибами у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Чудове доповнення до будь-якого гарніру - це індичка з грибами у вершковому соусі. Готується таке блюдо дуже просто і швидко, рекомендую приготувати на обід або вечерю. Пальчики оближеш!
Перед вами простий рецепт приготування індички з грибами у вершковому соусі. Окремо на вершковому маслі обсмажуються гриби. На рослинному маслі смажимо індичку. З'єднуємо гриби з птахом, додаємо сметану і вершки, тушкуємо до готовності. Подавайте до столу блюдо з улюбленим гарніром. Хай щастить!
- Індичка - 300 грам (філе)
- Лісні гриби - 200 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Крем - 200 мілілітрів
- Вершкове масло - 30 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
Гриби промийте і наріжте. Розтопити вершкове масло на сковороді, додайте грибочки, підсмажте їх до готовності. Сіль і перець кладіть до смаку.
Філе індички нарізаємо тонкими смужками.
Обсмажуємо індичку до золотистої скоринки на іншій сковороді на рослинному маслі. З'єднайте гриби і індичку, додайте сметану і вершки. Перемішайте і тушкуйте під кришкою 10 хвилин.
Смачного!