Індичка в вершковому соусі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу підказати вам чудове блюдо для приготування в мультиварки. Ніжне філе індички гаситься з морквою і цибулею у вершковому соусі. На гарнір рекомендую відварити макарони або картопля.
Перед вами простий рецепт приготування індички у вершковому соусі в мультиварці. Філе індички гаситься з морквою і цибулею в вершках. Для насиченості додається сир. Крім зазначених інгредієнтів можна додати грибів або томати. Вдалого приготування!
- Індичка - 700 грам (філе)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вода - 100 мілілітрів
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сир "пармезан" - 100 грам
- Вершки - 150 мілілітрів
- Сіль і перець - За смаком
- Макарони - За смаком( на гарнір)
- Зелень - За смаком
Ріпчасту цибулю очищуємо і дрібно нарізаємо.
Морква очищаємо і трьом на середній тертці.
Індичку нарізаємо порційними шматочками. Присипаємо сіллю і перцем за смаком.
Влийте в чашу мультиварки масло. Обсмажте індичку в режимі "жарка" протягом 10 хвилин.
Засипте овочі, влийте вершки. Встановіть режим "гасіння" з 30 хвилин.
Через 30 хвилин все перемішайте, засипте тертий сир. Залиште мультиварку в режимі підігріву ще на 7-8 хвилин. Також можна додати подрібнену зелень.
Подавайте блюдо до столу з гарніром. Смачного!