Паста з куркою у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва сподобається всім членам сім'ї - як великим, так і маленьким. Овочі і дієтичне куряче м'ясо абсолютно не зашкодить ні татам з мамами, ні їх діткам. А навпаки - принесе тільки користь.
Блюдо для всієї родини. Спочатку поріжте овочі і м'ясо, потріть сир. Приготуйте вершковий соус - вершки доведіть до кипіння, розтопіть в них тертий сир і вершкове масло, додайте сіль і перець. Курятину поместите на 15 хвилин в маринад зі спецій. Потім обсмажте її на сковороді з часником, додайте брокколі, морква і зелений горошок, а потім влийте вершковий соус, прогрійте пару хвилин і додайте відварену пасту. Перемішайте і відразу подайте на стіл. Смачного!
- Макаронні вироби - 500 грам
- Куряча грудка - 500 грам
- Брокколі - 500 грам
- Морква - 300 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Сир пармезан - 130 грам
- Густі вершки - 450 мілілітрів
- Банку зеленого горошку - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Оливкова олія - За смаком
- Лимонний сік - За смаком
- Сушені трави - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Порежьте курятину, морква, часник. Брокколі розберіть на суцвіття, а сир натріть на тертці.
Курятину поместите на 15 хвилин в маринад з солі, перцю, сушених трав і лимонного соку.
Вершки доведіть до кипіння, розтопіть в них тертий сир і вершкове масло, додайте сіль і перець.
Часник злегка обсмажте на оливковій олії до появи часникового аромату, потім додайте на сковороду курятину і смажте, помішуючи, 5-7 хвилин.
Відваріть пасту відповідно до інструкції.
До курки додайте брокколі, морква і зелений горошок і обсмажуйте ще 2-3 хвилини.
Потім влийте до курки з овочами вершковий соус, прогрійте пару хвилин і додайте відварену пасту. Перемішайте і відразу подайте на стіл.