Паста з шинкою і грибами у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Не можна просто так взяти і пройти повз цього неповторного страви. Обов'язково спробуйте чудову пасту з шинкою і грибами у вершковому соусі. Вам точно сподобається!
Паста виходить дуже смачною і ситної. Обсмажте окремо гриби і шинку. Змішайте їх на сковороді, влийте вершки, розведені з борошном, додайте сушений базилік і доведіть суміш до кипіння. Соусом рясно полийте відварені макарони на тарілці, посипати подрібненою зеленню і відразу подавайте на стіл. Смачного!
- Спагеті - 250 грам
- Печериці - 200 грам
- Шинка - 200 грам
- Вершки - 500 мілілітрів
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Базилік сушений - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
Відваріть спагетті в підсоленій воді.
Відкиньте їх на друшляк і додайте трохи оливкового масла, щоб макарони НЕ злиплися.
Гриби поріжте і обсмажте на розігрітій сковороді протягом 3 хвилин.
Окремо обсмажте порізану соломкою шинку. Її смажте 2-3 хвилини на середньому вогні з ложкою оливкової олії.
Потім до шинки додайте гриби, змішайте, влийте вершки, розведені з борошном. А також киньте щіпку сушеного базиліка і доведіть суміш до кипіння. Соусом рясно полийте макарони на тарілці, посипати подрібненою зеленню і відразу подавайте на стіл.