Паста з шинкою у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Така паста з шинкою у вершковому соусі в домашніх умовах готується досить легко і швидко, так що впорається з цим рецептом навіть новачок в кулінарній справі! Зате блюдо виходить дуже смачним!
Взагалі головний секрет приготування пасти з шинкою у вершковому соусі в домашніх умовах - це дійсно правильно вибрані макарони. Сама ж паста може готується і зі спагеті, і зі спіральками, справа не в формі, як то кажуть, а в змісті. Рекомендую і вам дізнатися, як приготувати пасту з шинкою у вершковому соусі. Не скупіться на якісні макарони - і все вийде!
- Спагеті - 400 грам
- Шинка - 200 грам
- Печериці - 150 грам
- Вершки - 250 грам
- Спеції - За смаком
- Сир тертий - За смаком
1. На рослинному маслі обсмажити спочатку гриби, а потім додамо шинку. Паралельно Відварити макарони до стану "аль денте" (майже до готовності).
2. Потім заливаємо гриби з шинкою вершками, додаємо спеції. На маленькому вогні доводимо соус до кипіння, а потім додамо до нього відварені макарони. Тушкуємо все разом ще 5 хвилин. Після чого знімаємо з вогню і розкладаємо порційно.
3. І подаємо, посипавши тертим сиром! Смачного!