Фетучіні з грибами і шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами рецептом простого, але шалено смачної італійської страви - фетучіні з грибами і шинкою. Блюдо ідеально для святкової вечері.
Як і всі італійські страви, фетучіні з грибами і шинкою - не складний у приготуванні. Головне - це правильно зробити соус. Від нього залежить успіх всього блюда. Для приготування фетучіні з грибами і шинкою нам знадобляться вершки 25 % жирності, печериці та найголовніший інгредієнт - пасту феттукіні. Дивимося рецепт з фото.
- Паста феттучині - 150 грам
- Вершки - 100 мілілітрів
- Печериці - 200 грам
- Шинка - 100-150 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Пармезан - 50 грам
- Вершкове масло - 40 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
Відваріть макарони, додавши олії соняшникової. Відваріть гриби хвилин 5-7.
Тепер соус: на сковороді розігрійте вершкове масло, додайте борошно, гарненько посоліть. Перемішайте ретельно, додайте вершки і гриби з бульйоном, в якому вони варилися.
Зелень промийте, шинку наріжте тонкими смужками. Уже перед подачею додаємо до фетучіні.
Поливаємо макарони соусом, скроплюємо тертим сиром.
Ось наше фетучіні з грибами і шинкою готове! Смачного!
Ось наше фетучіні з грибами і шинкою готове! Смачного!