Рецепт Фетучіні з грибами і шинкою фото

Фетучіні з грибами і шинкою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Макарони , Гриби , Бекон
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Феттучині
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Хочу поділитися з вами рецептом простого, але шалено смачної італійської страви - фетучіні з грибами і шинкою. Блюдо ідеально для святкової вечері.

Опис приготування:

Як і всі італійські страви, фетучіні з грибами і шинкою - не складний у приготуванні. Головне - це правильно зробити соус. Від нього залежить успіх всього блюда. Для приготування фетучіні з грибами і шинкою нам знадобляться вершки 25 % жирності, печериці та найголовніший інгредієнт - пасту феттукіні. Дивимося рецепт з фото.

  • Паста феттучині - 150 грам
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Печериці - 200 грам
  • Шинка - 100-150 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Пармезан - 50 грам
  • Вершкове масло - 40 грам
фетучіні з грибами і шинкою - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
фетучіні з грибами і шинкою - фото крок 2
Відваріть макарони, додавши олії соняшникової. Відваріть гриби хвилин 5-7.
фетучіні з грибами і шинкою - фото крок 3
Тепер соус: на сковороді розігрійте вершкове масло, додайте борошно, гарненько посоліть. Перемішайте ретельно, додайте вершки і гриби з бульйоном, в якому вони варилися.
фетучіні з грибами і шинкою - фото крок 4
Зелень промийте, шинку наріжте тонкими смужками. Уже перед подачею додаємо до фетучіні.
фетучіні з грибами і шинкою - фото крок 5
Поливаємо макарони соусом, скроплюємо тертим сиром.
Ось наше фетучіні з грибами і шинкою готове! Смачного!

Схожі рецепти