Рецепт Фетучіні з шинкою фото

Фетучіні з шинкою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Макарони, Шинка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби, Феттучині

Хочете насолодитися традиційної італійської пастою, не виходячи з будинку? Тоді швидше вирушайте на кухню і приготуйте фетучіні з шинкою в домашніх умовах. Це апетитно, дуже ситно і просто.

1. У великій каструлі довести до кипіння воду, підсолити її трохи і відправити туди фетучіні. Варити, згідно з інструкцією на пачці, на середньому вогні. Потім відкинути на друшляк і дати стекти зайвої рідини.

2. У невеликій сотейник відправити шматочок вершкового масла і розтопити його.

3. Очистити часник і пропустити його через прес. В рецепт приготування фетучіні з шинкою при бажанні можна використовувати і цілі зубчики, які перед подачею можна прибрати з блюда.

4. Додати часник до маслу і обсмажити трохи до появи сильного аромату.

5. Влити тонкою цівкою молоко і довести до кипіння. При бажанні можна замінити його вершками.

6. Посолити і поперчити за смаком, додати м'який сир і залишити на повільному вогні.

7. Тим часом нарізати тонкими брусочками або кубиками шинку.

8. Коли соус трохи увариться, додати в нього шинку, як слід перемішати.

9. Викласти в готовий соус макарони і акуратно перемішати.

10. Доповнити фетучіні з шинкою в домашніх умовах можна горошком, кукурудзою або просто свіжою зеленню.

11. От і все, страва готова і його можна подавати до столу.

  • Феттучині - 300 грам
  • Шинка - 200 грам
  • Сир - 100-150 грам
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Часник - 1-3 зубчиків
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • М'який сир - 100-150 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Зелений горошок - 2-3 Ст. Ложок (по бажанню)
1. У великій каструлі довести до кипіння воду, підсолити її трохи і відправити туди фетучіні. Варити, згідно з інструкцією на пачці, на середньому вогні. Потім відкинути на друшляк і дати стекти зайвої рідини.

2. У невеликій сотейник відправити шматочок вершкового масла і розтопити його.

3. Очистити часник і пропустити його через прес. В рецепт приготування фетучіні з шинкою при бажанні можна використовувати і цілі зубчики, які перед подачею можна прибрати з блюда.

4. Додати часник до маслу і обсмажити трохи до появи сильного аромату.

5. Влити тонкою цівкою молоко і довести до кипіння. При бажанні можна замінити його вершками.

6. Посолити і поперчити за смаком, додати м'який сир і залишити на повільному вогні.

7. Тим часом нарізати тонкими брусочками або кубиками шинку.

8. Коли соус трохи увариться, додати в нього шинку, як слід перемішати.

9. Викласти в готовий соус макарони і акуратно перемішати.

10. Доповнити фетучіні з шинкою в домашніх умовах можна горошком, кукурудзою або просто свіжою зеленню.

11. От і все, страва готова і його можна подавати до столу.

Схожі рецепти