Фетучіні з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Хочете насолодитися традиційної італійської пастою, не виходячи з будинку? Тоді швидше вирушайте на кухню і приготуйте фетучіні з шинкою в домашніх умовах. Це апетитно, дуже ситно і просто.
1. У великій каструлі довести до кипіння воду, підсолити її трохи і відправити туди фетучіні. Варити, згідно з інструкцією на пачці, на середньому вогні. Потім відкинути на друшляк і дати стекти зайвої рідини.
2. У невеликій сотейник відправити шматочок вершкового масла і розтопити його.
3. Очистити часник і пропустити його через прес. В рецепт приготування фетучіні з шинкою при бажанні можна використовувати і цілі зубчики, які перед подачею можна прибрати з блюда.
4. Додати часник до маслу і обсмажити трохи до появи сильного аромату.
5. Влити тонкою цівкою молоко і довести до кипіння. При бажанні можна замінити його вершками.
6. Посолити і поперчити за смаком, додати м'який сир і залишити на повільному вогні.
7. Тим часом нарізати тонкими брусочками або кубиками шинку.
8. Коли соус трохи увариться, додати в нього шинку, як слід перемішати.
9. Викласти в готовий соус макарони і акуратно перемішати.
10. Доповнити фетучіні з шинкою в домашніх умовах можна горошком, кукурудзою або просто свіжою зеленню.
11. От і все, страва готова і його можна подавати до столу.
- Феттучині - 300 грам
- Шинка - 200 грам
- Сир - 100-150 грам
- Вершкове масло - 20 грам
- Часник - 1-3 зубчиків
- Молоко - 200 мілілітрів
- М'який сир - 100-150 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Зелений горошок - 2-3 Ст. Ложок (по бажанню)
2. У невеликій сотейник відправити шматочок вершкового масла і розтопити його.
3. Очистити часник і пропустити його через прес. В рецепт приготування фетучіні з шинкою при бажанні можна використовувати і цілі зубчики, які перед подачею можна прибрати з блюда.
4. Додати часник до маслу і обсмажити трохи до появи сильного аромату.
5. Влити тонкою цівкою молоко і довести до кипіння. При бажанні можна замінити його вершками.
6. Посолити і поперчити за смаком, додати м'який сир і залишити на повільному вогні.
7. Тим часом нарізати тонкими брусочками або кубиками шинку.
8. Коли соус трохи увариться, додати в нього шинку, як слід перемішати.
9. Викласти в готовий соус макарони і акуратно перемішати.
10. Доповнити фетучіні з шинкою в домашніх умовах можна горошком, кукурудзою або просто свіжою зеленню.
11. От і все, страва готова і його можна подавати до столу.