Рецепт Спагеті з морепродуктами в вершковому соусі фото

Спагеті з морепродуктами в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти, Молочні продукти, Вершки, Креветки, Морепродукти, Макарони
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На швидку руку, Романтична вечеря, Святковий обід
Гарячі страви, Макаронні вироби, Спагеті

Паста з морепродуктами - витончене, але дуже просте в приготуванні блюдо. Для романтичної вечері це найкращий рецепт, як приготувати спагетті з морепродуктами в вершковому соусі.

Дуже часто в пасту з морепродуктами додають ріпчасту цибулю, його потрібно підсмажити разом з часником, виходить прекрасний аромат. Але тут я обходжуся без нього. Перед подачею пасту посипте тертим пармезаном або звичайним твердим сиром, буде смачно!

  • Спагеті - 200 грам
  • Оливкова олія - 2 чайних ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Вершки - 2 Ст. Ложки
  • Лимон - 1 штука
  • Очищені креветки - 150 грам
  • Петрушка - 1 пучок
  • Біле вино - 100 мілілітрів
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Спеції - За смаком
1
У киплячу підсолену води опустіть спагетті і відваріть їх до готовності.
2
Дрібно нарубати часник. У розігрітому оливковій олії обсмажте його протягом 2 хвилин.
3
Додайте в сковороду вино і на великому вогні прогрійте його протягом хвилини.
4
Зменшіть вогонь, додайте вершки і сік половини лимона. Приправити сіллю і poperčite.
5
Через хвилину додайте в соус очищені креветки і обсмажте їх до рожевого кольору. В кінці приготування додайте половину дрібно нарізаної петрушки.
6
З'єднайте спагетті з соусом, додайте за бажанням приправи. Перемішайте і розділіть по стравах.

Схожі рецепти