Спагеті з морепродуктами в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Паста з морепродуктами - витончене, але дуже просте в приготуванні блюдо. Для романтичної вечері це найкращий рецепт, як приготувати спагетті з морепродуктами в вершковому соусі.
Дуже часто в пасту з морепродуктами додають ріпчасту цибулю, його потрібно підсмажити разом з часником, виходить прекрасний аромат. Але тут я обходжуся без нього. Перед подачею пасту посипте тертим пармезаном або звичайним твердим сиром, буде смачно!
- Спагеті - 200 грам
- Оливкова олія - 2 чайних ложки
- Часник - 1 зубчик
- Вершки - 2 Ст. Ложки
- Лимон - 1 штука
- Очищені креветки - 150 грам
- Петрушка - 1 пучок
- Біле вино - 100 мілілітрів
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Спеції - За смаком
1
У киплячу підсолену води опустіть спагетті і відваріть їх до готовності.
2
Дрібно нарубати часник. У розігрітому оливковій олії обсмажте його протягом 2 хвилин.
3
Додайте в сковороду вино і на великому вогні прогрійте його протягом хвилини.
4
Зменшіть вогонь, додайте вершки і сік половини лимона. Приправити сіллю і poperčite.
5
Через хвилину додайте в соус очищені креветки і обсмажте їх до рожевого кольору. В кінці приготування додайте половину дрібно нарізаної петрушки.
6
З'єднайте спагетті з соусом, додайте за бажанням приправи. Перемішайте і розділіть по стравах.