Спагеті з морепродуктами в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися рецептом чудового блюда, яке припаде до смаку любителям морепродуктів і італійської кухні. Сьогодні розповім, як приготувати спагетті з морепродуктами в томатному соусі.
Спагеті з соусом можна готувати по-різному. Одна з основних переваг цієї страви полягає в тому, що все готується в одній великій сковороді. Дуже зручно і нехлопотно.
- Спагеті - 280 грам
- Креветки очищені - 110 грам
- Мідії - 220 грам
- Гребінці - 110 грам
- Томати очищені - 800 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Базилік подрібнений - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Петрушка нарізана - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1
Відваріть спагетті відповідно до інструкції на упаковці. Воду злийте, поки відставте спагетті в сторону.
2
Очищені від шкірки томати складіть в чашу блендера і перетворите в томатне пюре.
3
Велику сковороду нагрійте на середньому вогні, додайте оливкову олію, потім додайте подрібнений часник, злегка його обсмажте.
4
У сковороду покладіть очищені і оброблені креветки, мідії і гребінці. Все добре перемішайте, щоб морепродукти просочилися часниковим маслом.
5
Додайте томатне пюре, подрібнене листя базиліка, перемішайте і тушкуйте все разом до готовності морепродуктів. У соус з морепродуктами додайте сіль і цукор.
6
Тепер викладіть в сковороду відварені спагетті і добре перемішайте з соусом.
7
Посипте блюдо рубаною петрушкою, подавайте його відразу ж.