Рецепт Спагеті з морепродуктами в томатному соусі фото

Спагеті з морепродуктами в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Макарони
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби , Спагеті
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Хочу поділитися рецептом чудового блюда, яке припаде до смаку любителям морепродуктів і італійської кухні. Сьогодні розповім, як приготувати спагетті з морепродуктами в томатному соусі.

Опис приготування:

Спагеті з соусом можна готувати по-різному. Одна з основних переваг цієї страви полягає в тому, що все готується в одній великій сковороді. Дуже зручно і нехлопотно.

  • Спагеті - 280 грам
  • Креветки очищені - 110 грам
  • Мідії - 220 грам
  • Гребінці - 110 грам
  • Томати очищені - 800 грам
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Базилік подрібнений - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Петрушка нарізана - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
1
Відваріть спагетті відповідно до інструкції на упаковці. Воду злийте, поки відставте спагетті в сторону.
2
Очищені від шкірки томати складіть в чашу блендера і перетворите в томатне пюре.
3
Велику сковороду нагрійте на середньому вогні, додайте оливкову олію, потім додайте подрібнений часник, злегка його обсмажте.
4
У сковороду покладіть очищені і оброблені креветки, мідії і гребінці. Все добре перемішайте, щоб морепродукти просочилися часниковим маслом.
5
Додайте томатне пюре, подрібнене листя базиліка, перемішайте і тушкуйте все разом до готовності морепродуктів. У соус з морепродуктами додайте сіль і цукор.
6
Тепер викладіть в сковороду відварені спагетті і добре перемішайте з соусом.
7
Посипте блюдо рубаною петрушкою, подавайте його відразу ж.

Схожі рецепти