Рецепт Спагеті з морепродуктами в томатному соусі фото

Спагеті з морепродуктами в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти, Морепродукти, Макарони
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби, Спагеті

Хочу поділитися рецептом чудового блюда, яке припаде до смаку любителям морепродуктів і італійської кухні. Сьогодні розповім, як приготувати спагетті з морепродуктами в томатному соусі.

Спагеті з соусом можна готувати по-різному. Одна з основних переваг цієї страви полягає в тому, що все готується в одній великій сковороді. Дуже зручно і нехлопотно.

  • Спагеті - 280 грам
  • Креветки очищені - 110 грам
  • Мідії - 220 грам
  • Гребінці - 110 грам
  • Томати очищені - 800 грам
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Базилік подрібнений - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Петрушка нарізана - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
1
Відваріть спагетті відповідно до інструкції на упаковці. Воду злийте, поки відставте спагетті в сторону.
2
Очищені від шкірки томати складіть в чашу блендера і перетворите в томатне пюре.
3
Велику сковороду нагрійте на середньому вогні, додайте оливкову олію, потім додайте подрібнений часник, злегка його обсмажте.
4
У сковороду покладіть очищені і оброблені креветки, мідії і гребінці. Все добре перемішайте, щоб морепродукти просочилися часниковим маслом.
5
Додайте томатне пюре, подрібнене листя базиліка, перемішайте і тушкуйте все разом до готовності морепродуктів. У соус з морепродуктами додайте сіль і цукор.
6
Тепер викладіть в сковороду відварені спагетті і добре перемішайте з соусом.
7
Посипте блюдо рубаною петрушкою, подавайте його відразу ж.

Схожі рецепти