Рецепт Паста з морепродуктами в томатному соусі фото

Паста з морепродуктами в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти, Морепродукти, Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби

Хто з нас не любить італійську кухню? Проста і вже така звична. Напевно майже щотижня господині готують пасту або спагетті. Залишається підібрати до них правильну підливу. Ось один варіант.

Трохи нижче я описала, як приготувати пасту з морепродуктами в томатному соусі. Звичайно, не кожен день ми купуємо кальмарів з креветками, але вже в особливі дні це зробити можна. Таке поєднання продуктів вважається класичним, так як смакові відчуття ідеально гармоніюють. Вже слинки потекли. Давайте почнемо готувати.

  • Коктейль з морепродуктів - 250 грам
  • Вершки 20% - 300 мілілітрів
  • Фігурна паста - 250 грам
  • Оливкова олія - 20 мілілітрів
  • Томатне пюре - 200 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки

Схожі рецепти