Паста з морепродуктами в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.
Хто з нас не любить італійську кухню? Проста і вже така звична. Напевно майже щотижня господині готують пасту або спагетті. Залишається підібрати до них правильну підливу. Ось один варіант.
Опис приготування:
Трохи нижче я описала, як приготувати пасту з морепродуктами в томатному соусі. Звичайно, не кожен день ми купуємо кальмарів з креветками, але вже в особливі дні це зробити можна. Таке поєднання продуктів вважається класичним, так як смакові відчуття ідеально гармоніюють. Вже слинки потекли. Давайте почнемо готувати.
- Коктейль з морепродуктів - 250 грам
- Вершки 20% - 300 мілілітрів
- Фігурна паста - 250 грам
- Оливкова олія - 20 мілілітрів
- Томатне пюре - 200 грам
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
У підсоленій воді зваріть пасту до стану"альденте" , т. Це. "трохи недоварена" . Chesnok чистий, подрібніть і обсмажте 2 хвилини в маслі.
Морепродукти заздалегідь розморозити. Обсмажте їх протягом 1 хвилини на сильному вогні.
Тепер зробіть середній вогонь і влийте томатне пюре. Випаруйте блюдо пару хвилин.
Додайте вершки. Доведіть все до кипіння, помішуючи. Потім посолити і poperčite.
В кінці додайте готову пасту. Перемішайте і через хвилинку подавайте. Смачного! Можете додати зелень.