Печеня з рибою і морепродуктами в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
В меню замало риби і морепродуктів? Чудове блюдо я якраз хочу вам запропонувати. Всього трохи більше півгодини часу - і на вашому столі чудове спекотне. Запам'ятовуйте і обов'язково повторіть!
Вашій увазі хочу запропонувати дивно класну ідею, як приготувати печеню з рибою і морепродуктами в томатному соусі. У рецепті ви можете використовувати кілька видів риби, а також будь-які морепродукти, які є під рукою. В цілому, рецепт абсолютно нескладний, так що в кулінарну скарбничку точно варто додати.
- Цибулина - 1 штука
- Фенхель - 1-2 штук
- Часник - 3-4 зубчиків
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Вино - 1 Склянка (біле сухе)
- Вода або бульйон - 4 склянки
- Помідор - 2 штуки
- Філе білої риби - 250 грам
- Мідії - 400 грам
- Креветки - 400 грам
- Лимон - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець, зелень - За смаком
1. У каструлі розігрійте оливкову олію. Викладіть подрібнену цибулю, фенхель, часник і обсмажте пару хвилин, помішуючи.
2. Додайте томатну пасту, перемішайте. Наполягати вино і бульйон. Доведіть до кипіння.
3. Викладіть в каструлю нарізаний кубиками помідор, рибу і морепродукти. Додайте за смаком сіль і перець. Томіть на середньому вогні близько 10-15 хвилин до готовності.
4. Перед подачею доповніть печеня з рибою і морепродуктами в томатному соусі соком лимона і зеленню.
Смачного!
Смачного!