Рецепт Печеня з рибою і морепродуктами в томатному соусі фото

Печеня з рибою і морепродуктами в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Печеня

В меню замало риби і морепродуктів? Чудове блюдо я якраз хочу вам запропонувати. Всього трохи більше півгодини часу - і на вашому столі чудове спекотне. Запам'ятовуйте і обов'язково повторіть!

Вашій увазі хочу запропонувати дивно класну ідею, як приготувати печеню з рибою і морепродуктами в томатному соусі. У рецепті ви можете використовувати кілька видів риби, а також будь-які морепродукти, які є під рукою. В цілому, рецепт абсолютно нескладний, так що в кулінарну скарбничку точно варто додати.

  • Цибулина - 1 штука
  • Фенхель - 1-2 штук
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Вино - 1 Склянка (біле сухе)
  • Вода або бульйон - 4 склянки
  • Помідор - 2 штуки
  • Філе білої риби - 250 грам
  • Мідії - 400 грам
  • Креветки - 400 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець, зелень - За смаком
печеня з рибою і морепродуктами в томатному соусі - фото крок 1
1. У каструлі розігрійте оливкову олію. Викладіть подрібнену цибулю, фенхель, часник і обсмажте пару хвилин, помішуючи.
печеня з рибою і морепродуктами в томатному соусі - фото крок 2
2. Додайте томатну пасту, перемішайте. Наполягати вино і бульйон. Доведіть до кипіння.
печеня з рибою і морепродуктами в томатному соусі - фото крок 3
3. Викладіть в каструлю нарізаний кубиками помідор, рибу і морепродукти. Додайте за смаком сіль і перець. Томіть на середньому вогні близько 10-15 хвилин до готовності.
печеня з рибою і морепродуктами в томатному соусі - фото крок 4
4. Перед подачею доповніть печеня з рибою і морепродуктами в томатному соусі соком лимона і зеленню.
Смачного!

Схожі рецепти