Паста з грибами в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Шматочок Італії на вашій кухні всього за одну годину. Відома паста з грибами в томатному соусі готується швидко і виходить дуже смачною. Гриби можна брати будь-які за смаком. Дивіться нескладний рецепт!
Найчастіше, коли зустрічаються згадки про італійську кухню, у багатьох виникають асоціації з піцою і пастою. Готувати пасту можна різними способами: з морепродуктами, з сиром, з грибами, з куркою і т.Д. Варіантів приготування цього чудового і простого блюда існує величезна кількість. Еволюція приготування пасти починає змінюватися ще з 15 століття, саме в ті часи макаронні вироби набирали популярності через тривалих термінів зберігання. Коли Європа дізналася, що таке вилка, довгі спагетті стали неймовірно популярними і до них почали готувати різні соуси і добавки. Дивіться, як приготувати пасту з грибами в томатному соусі.
- Спагеті - 300 грам
- Печериці - 300 грам
- Цибуля - 2-3 штук
- Помідори - 2-3 штук
- Часник - 2 зубчиків
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Шинка - 150 грам
- Сіль, перець - За смаком