Рецепт Паста з грибами в томатному соусі фото

Паста з грибами в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Макарони , Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Шматочок Італії на вашій кухні всього за одну годину. Відома паста з грибами в томатному соусі готується швидко і виходить дуже смачною. Гриби можна брати будь-які за смаком. Дивіться нескладний рецепт!

Опис приготування:

Найчастіше, коли зустрічаються згадки про італійську кухню, у багатьох виникають асоціації з піцою і пастою. Готувати пасту можна різними способами: з морепродуктами, з сиром, з грибами, з куркою і т.Д. Варіантів приготування цього чудового і простого блюда існує величезна кількість. Еволюція приготування пасти починає змінюватися ще з 15 століття, саме в ті часи макаронні вироби набирали популярності через тривалих термінів зберігання. Коли Європа дізналася, що таке вилка, довгі спагетті стали неймовірно популярними і до них почали готувати різні соуси і добавки. Дивіться, як приготувати пасту з грибами в томатному соусі.

  • Спагеті - 300 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Цибуля - 2-3 штук
  • Помідори - 2-3 штук
  • Часник - 2 зубчиків
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Шинка - 150 грам
  • Сіль, перець - За смаком
паста з грибами в томатному соусі - фото крок 1
1. Італійська паста - це аналог макаронних виробів, тільки зроблена вона з твердих сортів пшениці. Для початку потрібно спагетті відварити до напівготовності, відкинути на друшляк і промити.
паста з грибами в томатному соусі - фото крок 2
2. Окремо обсмажуємо подрібнені шинку з цибулею і грибами. Якщо у вас є час, можна приготувати і лісові гриби, але я так не експериментувала і готувала завжди з печериць.
паста з грибами в томатному соусі - фото крок 3
3. Чистимо помідори від шкірки, попередньо помістивши їх в окріп на пару хвилин. Тепер пропускаємо їх через м'ясорубку, мелем в блендері або подрібнюємо через сито, будь-яким зручним для вас способом. Після цього відправляємо на сковороду разом з часником.
паста з грибами в томатному соусі - фото крок 4
4. Додаємо трохи води і тушкуємо близько п'яти хвилин на слабкому вогні. При бажанні можна додати зелень, але обов'язкова уязик - приправа для пасти.
паста з грибами в томатному соусі - фото крок 5
5. Викладаємо спагетті на блюдо, а зверху поливаємо нашим соусом з томатів, грибів і шинки. Прикрасити можна оливками, а також зеленню, сиром і червоним перцем.

Схожі рецепти