Паста з креветками в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно ароматна страва, яке з задоволенням з'їдять всі ваші рідні чи друзі - паста з креветками в томатному соусі. Найсмачнішим виходить соус - він вбирає весь букет смакових ноток!
Від такої ароматної і соковитою пасти дуже важко відязикатися не тільки дорослим, але і дітям. Блюдо виходить не гірше, ніж в ресторані, а за ціною - набагато дешевше. Креветки перед обжаркой можна і не розморожувати, вони продаються варено-морожені.
- Креветки - 250 грам
- Спагеті - 120 грам
- Паста томатна - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 40 мілілітрів
- Сіль - 3 щіпки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Влийте в казан або ківш воду, посоліть її і доведіть до кипіння. Викладіть в воду спагетті і відваріть їх відповідно до інструкції на упаковці.
Очистіть ріпчасту цибулю від лушпиння, промийте у воді. Наріжте дрібними кубиками або півкільцями. Отпассеруйте лушпиння нарізку в рослинній олії приблизно 2-3 хвилини до рум'яної.
Викладіть креветки, їх можна заздалегідь не розморожувати. Посоліть і млоїте на середньому нагріві приблизно 3-5 хвилин. Креветки випустять рідина і цибуля не підгорить.
Додайте томатну пасту. Якщо вона занадто кисла на смак, то всипте трохи цукрового піску. На цьому етапі можна всипати і сушений мелений часник, якщо любите страви з пікантним смаком.
Тушкуйте все разом приблизно 3-4 хвилини.
Зі спагеті злийте воду, викладіть їх на тарілку. Зверху викладіть креветки в томатному соусі, і подайте блюдо до столу гарячим. За бажанням спагетті можна додати в сковороду і перемішати все разом.