Паста з овочами в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Це неймовірно яскраве, ароматне і істинно весняне блюдо, яке я рекомендую спробувати всім. Паста з овочами в томатному соусі готується швидко, а її смак не залишить байдужим нікого.
Навесні і влітку м'ясні страви відходять на другий план, принаймні, у мене, адже в цей час організм вимагає свіжих овочів і фруктів. І сьогодні я пропоную вам досить простий рецепт пасти з овочами в томатному соусі, який якраз відмінно підійде для весняно-літнього меню. У ньому є помідори, баклажан, кабачок, цибуля, стручкова квасоля і навіть гострий перець, на мій погляд, це досить непогане поєднання. Так що якщо ви вирішили приготувати щось легке, смачне і соковите, зробіть пасту з овочами в томатному соусі в домашніх умовах, результат вас приємно здивує.
1) Спочатку нам потрібно поставити варитися пасту в злегка підсоленій воді. Поки паста вариться, ми нарізаємо цибулю кубиками, баклажан і кабачок ріжемо на невеликі шматочки, гострий перець подрібнюємо.
2) Далі наливаємо воду в маленьку каструльку і викладаємо в неї стручкову квасолю, варимо її до готовності.
3) Сковороду ставимо на вогонь і розігріваємо в ній невелику кількість масла. Обсмажуємо в маслі спочатку цибулю до прозорості, а потім додаємо до цибулі баклажан і кабачок, смажимо все, поки овочі не стануть м'якими.
4) помідори бланшируємо (обдаємо окропом), очищаємо їх від шкірки і подрібнюємо. Викладаємо отриману пасту на сковороду до інших овочів, перемішуємо все і тушкуємо ще пару хвилин.
5) Після цього солимо і перчимо соус з овочами за смаком, додаємо в нього гострий червоний перець і стручкову квасолю.
6) Пасту відкидаємо на друшляк і також викладаємо на сковороду, перемішуємо всі інгредієнти і вимикаємо вогонь.
Тепер наша паста з овочами в томатному соусі готова, викладаємо її на тарілку і посипаємо тертим пармезаном. Приємного всім апетиту!
- Макаронні вироби - 250 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Баклажан - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Квасоля стручкова - 100 грам
- Помідори свіжі подрібнені- 1, 5 склянки
- Перець чилі - 1 штука
- Пармезан тертий - 1/3 склянки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - - За смаком
- Сіль - - За смаком
1) Спочатку нам потрібно поставити варитися пасту в злегка підсоленій воді. Поки паста вариться, ми нарізаємо цибулю кубиками, баклажан і кабачок ріжемо на невеликі шматочки, гострий перець подрібнюємо.
2) Далі наливаємо воду в маленьку каструльку і викладаємо в неї стручкову квасолю, варимо її до готовності.
3) Сковороду ставимо на вогонь і розігріваємо в ній невелику кількість масла. Обсмажуємо в маслі спочатку цибулю до прозорості, а потім додаємо до цибулі баклажан і кабачок, смажимо все, поки овочі не стануть м'якими.
4) помідори бланшируємо (обдаємо окропом), очищаємо їх від шкірки і подрібнюємо. Викладаємо отриману пасту на сковороду до інших овочів, перемішуємо все і тушкуємо ще пару хвилин.
5) Після цього солимо і перчимо соус з овочами за смаком, додаємо в нього гострий червоний перець і стручкову квасолю.
6) Пасту відкидаємо на друшляк і також викладаємо на сковороду, перемішуємо всі інгредієнти і вимикаємо вогонь.
Тепер наша паста з овочами в томатному соусі готова, викладаємо її на тарілку і посипаємо тертим пармезаном. Приємного всім апетиту!