Рецепт Паста з овочами в томатному соусі фото

Паста з овочами в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі, Макарони
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби

Це неймовірно яскраве, ароматне і істинно весняне блюдо, яке я рекомендую спробувати всім. Паста з овочами в томатному соусі готується швидко, а її смак не залишить байдужим нікого.


Навесні і влітку м'ясні страви відходять на другий план, принаймні, у мене, адже в цей час організм вимагає свіжих овочів і фруктів. І сьогодні я пропоную вам досить простий рецепт пасти з овочами в томатному соусі, який якраз відмінно підійде для весняно-літнього меню. У ньому є помідори, баклажан, кабачок, цибуля, стручкова квасоля і навіть гострий перець, на мій погляд, це досить непогане поєднання. Так що якщо ви вирішили приготувати щось легке, смачне і соковите, зробіть пасту з овочами в томатному соусі в домашніх умовах, результат вас приємно здивує.

1) Спочатку нам потрібно поставити варитися пасту в злегка підсоленій воді. Поки паста вариться, ми нарізаємо цибулю кубиками, баклажан і кабачок ріжемо на невеликі шматочки, гострий перець подрібнюємо.

2) Далі наливаємо воду в маленьку каструльку і викладаємо в неї стручкову квасолю, варимо її до готовності.

3) Сковороду ставимо на вогонь і розігріваємо в ній невелику кількість масла. Обсмажуємо в маслі спочатку цибулю до прозорості, а потім додаємо до цибулі баклажан і кабачок, смажимо все, поки овочі не стануть м'якими.

4) помідори бланшируємо (обдаємо окропом), очищаємо їх від шкірки і подрібнюємо. Викладаємо отриману пасту на сковороду до інших овочів, перемішуємо все і тушкуємо ще пару хвилин.

5) Після цього солимо і перчимо соус з овочами за смаком, додаємо в нього гострий червоний перець і стручкову квасолю.

6) Пасту відкидаємо на друшляк і також викладаємо на сковороду, перемішуємо всі інгредієнти і вимикаємо вогонь.

Тепер наша паста з овочами в томатному соусі готова, викладаємо її на тарілку і посипаємо тертим пармезаном. Приємного всім апетиту!


  • Макаронні вироби - 250 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Баклажан - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Квасоля стручкова - 100 грам
  • Помідори свіжі подрібнені- 1, 5 склянки
  • Перець чилі - 1 штука
  • Пармезан тертий - 1/3 склянки
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
Навесні і влітку м'ясні страви відходять на другий план, принаймні, у мене, адже в цей час організм вимагає свіжих овочів і фруктів. І сьогодні я пропоную вам досить простий рецепт пасти з овочами в томатному соусі, який якраз відмінно підійде для весняно-літнього меню. У ньому є помідори, баклажан, кабачок, цибуля, стручкова квасоля і навіть гострий перець, на мій погляд, це досить непогане поєднання. Так що якщо ви вирішили приготувати щось легке, смачне і соковите, зробіть пасту з овочами в томатному соусі в домашніх умовах, результат вас приємно здивує.

1) Спочатку нам потрібно поставити варитися пасту в злегка підсоленій воді. Поки паста вариться, ми нарізаємо цибулю кубиками, баклажан і кабачок ріжемо на невеликі шматочки, гострий перець подрібнюємо.

2) Далі наливаємо воду в маленьку каструльку і викладаємо в неї стручкову квасолю, варимо її до готовності.

3) Сковороду ставимо на вогонь і розігріваємо в ній невелику кількість масла. Обсмажуємо в маслі спочатку цибулю до прозорості, а потім додаємо до цибулі баклажан і кабачок, смажимо все, поки овочі не стануть м'якими.

4) помідори бланшируємо (обдаємо окропом), очищаємо їх від шкірки і подрібнюємо. Викладаємо отриману пасту на сковороду до інших овочів, перемішуємо все і тушкуємо ще пару хвилин.

5) Після цього солимо і перчимо соус з овочами за смаком, додаємо в нього гострий червоний перець і стручкову квасолю.

6) Пасту відкидаємо на друшляк і також викладаємо на сковороду, перемішуємо всі інгредієнти і вимикаємо вогонь.

Тепер наша паста з овочами в томатному соусі готова, викладаємо її на тарілку і посипаємо тертим пармезаном. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти