Спагеті з фрикадельками в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Це ситне і смачне блюдо італійської кухні для приємного домашнього вечері всієї родини. Пропонуємо рецепт, як приготувати спагетті з фрикадельками в томатному соусі. Просто і неймовірно поживно!
Блюдо дуже смачне і просте в приготуванні, однак доведеться з ним повозитися, але кінцевий результат того вартий. Ви зможете побалувати себе і своїх домашніх ситним і різноманітним вечерею. Для приготування фрикадельок можна використовувати будь-яке м'ясо (або поєднання), а також готовий фарш. А для соусу використовуйте томати або томатну пасту.
- Яловичина - 0, 5 кілограма
- Яйце - 1 штука
- Rikotta - 150 грам
- Петрушка - 20 грам
- Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль і спеції - За смаком
- Томати - 400 грам
- Томатний соус - 400 мілілітрів
- Часник - 2 зубчики
- Спагеті - 250 грам
1. М'ясо миємо й нарізаємо невеликими шматочками, пропускаємо через м'ясорубку, вбиваємо яйце, додаємо рикотту, сіль і спеції, сухарики, оливкова олія і дрібно посічену петрушку. Скачує і складаємо маленькі фрикадельки.
2. Форму змащуємо маслом, кладемо в неї фрикадельки, відправляємо їх в розігрітий до 200 градусів духовку на двадцять хвилин, один раз перевертаємо (в середині готування).
3. Для соусу часник чистимо, нарізаємо крупно і обсмажуємо на маслі, томати очищаємо від шкірки, нарізаємо невеликими шматочками і відправляємо в сковороду, викладаємо томатний соус, все тушкуємо 10-15 хвилин. Викладаємо фрикадельки і тушкуємо на слабкому вогні під кришкою 10-15 хвилин.
4. У підсоленій воді відварюємо спагетті, викладаємо їх в миску, поливаємо томатним соусом з фрикадельками. Блюдо готово, смачного!