Спагеті з грибами в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Спагеті з грибами в сметанному соусі досить просте вегетаріанське блюдо. За даним рецептом ми приготуємо відразу 5 порцій!
Спагеті з грибами в сметанному соусі - страва, яке не потребує багато часу, тому що одночасно ми можемо варити спагетті і готувати соус. Це удвічі скорочує час! Спагеті з грибами в сметанному соусі - саме ту страву, яке чудово поєднуються з холодним білим вином італійських сортів.
- Спагеті - 1 штука (упаковка)
- Помідори - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Невеликі печериці - 10 штук
- Крем - 1/2 склянки
- Оливкова олія - - За смаком (для смаження)
- Сіль, перець - - За смаком
- Петрушка - - За смаком
- Тертий сир - 70-100 грам
Спагеті варимо за інструкцією у великій кількості підсоленої води, додамо трохи масла. Паралельно нарізаємо дрібно цибулю і відправляємо його смажитися в глибоку сковороду до прозорості.
Потім до цибулі додаємо перетерті помідори без шкірки. Обсмажуємо вміст до густоти.
Далі в сковорідку відправляємо печериці, нарізані на тонкі слайси. Солимо, перчимо і добре перемішуємо. Тушкуємо до напівготовності.
Додаємо півсклянки сметани, перемішуємо і зовсім недовго гасимо.
У соус на сковорідці додаємо спагетті. Перемішуємо, прибираємо вогонь і даємо спагетті повністю просочитися соусом.
Потім відразу подаємо спагетті до столу, посипавши тертим сиром і прикрасивши гілочками петрушки. Смачного!