Баранина в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас десь в морозилці знайшлася баранина, а ви не знаєте, що з нею робити, пропоную вам рецепт приготування баранини в сметанному соусі, без характерного запаху і дуже смачно вийде!
Звичайно ж, такий простий рецепт баранини в сметанному соусі може бути застосовний для всіх випадків життя! Та й готувати в общем-то можна і на плиті, якщо духовка у вас стара і сильно "припікає" Казанка дно з. Але все ж саме в казані виходить просто неймовірно ароматним і соковитим м'ясо! Та й картопля виходить розсипчастою і смачною, адже готується вона в даному випадку на бульйоні! Тому рекомендую вам дізнатися, як зробити баранину в сметанному соусі!
- Баранина - 1 кілограм (реберця)
- Морква - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Лавровий лист - 4 штуки
- Крем - 400 грам
- Спеції - За смаком
1. Дно казанка змажемо сметаною (приблизно 100 грам), крапни трохи масла. Потім викладаємо шар подрібнених цибулі та моркви.
2. Далі - шар м'яса. Солимо, перчим, додамо приправи за смаком. Зверху м'ясо теж змащуємо залишками сметани.
3. Заливаємо окропом так, щоб трохи покрило овочі. Закриваємо казанок кришкою і відправимо в розігріту духовку на півтори години.
4. Смачного!