Бефстроганов в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Бефстроганов в сметанному соусі - ідеальне за своїми смаковими якостями блюдо! м'ясо, тушковане в сметанному соусі з цибулею і спеціями, поєднується практично з будь-якими гарнірами. Рекомендую приготувати!
Як зробити бефстроганов в сметанному соусі в домашніх умовах? вельми просто! Печінка обсмажується з цибулею і спеціями, потім додається сметана і все гаситься під кришкою до готовності. Бефстроганов подають з картопляним гарніром, макаронами або рисом. Хай щастить!
- Печінка яловича - 800 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Цукор - 1/2 склянки
- Крем - 200 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Печінка промийте і очистіть від плівочок. Наріжте продовгуватими шматочками, приправити сіллю, додайте цукор і перець.
Помішуючи, обсмажуємо печінку на сковороді без масла, приблизно 4 хвилини.
Додаємо вершкове масло і цибулю, порізаний півкільцями. Готуємо ще 4 хвилини.
Присипаємо печінку борошном, перемішуємо. Смажимо ще 2 хвилини.
Вливаємо сметану, перемішуємо і тушкуємо під кришкою 4-5 хвилин.
Смачного!