Рецепт Бефстроганов в сметанному соусі фото

Бефстроганов в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Соуси , Сметанний соус
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Бефстроганов в сметанному соусі - ідеальне за своїми смаковими якостями блюдо! м'ясо, тушковане в сметанному соусі з цибулею і спеціями, поєднується практично з будь-якими гарнірами. Рекомендую приготувати!

Опис приготування:

Як зробити бефстроганов в сметанному соусі в домашніх умовах? вельми просто! Печінка обсмажується з цибулею і спеціями, потім додається сметана і все гаситься під кришкою до готовності. Бефстроганов подають з картопляним гарніром, макаронами або рисом. Хай щастить!

  • Печінка яловича - 800 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Крем - 200 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
бефстроганов в сметанному соусі - фото крок 1
Печінка промийте і очистіть від плівочок. Наріжте продовгуватими шматочками, приправити сіллю, додайте цукор і перець.
бефстроганов в сметанному соусі - фото крок 2
Помішуючи, обсмажуємо печінку на сковороді без масла, приблизно 4 хвилини.
бефстроганов в сметанному соусі - фото крок 3
Додаємо вершкове масло і цибулю, порізаний півкільцями. Готуємо ще 4 хвилини.
бефстроганов в сметанному соусі - фото крок 4
Присипаємо печінку борошном, перемішуємо. Смажимо ще 2 хвилини.
бефстроганов в сметанному соусі - фото крок 5
Вливаємо сметану, перемішуємо і тушкуємо під кришкою 4-5 хвилин.
бефстроганов в сметанному соусі - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти