Бефстроганов в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Класичний рецепт бефстроганов в томатному соусі - це відмінна альтернатива смаженого м'яса. Завдяки томату і приправ м'ясо виходить більш пікантним, а з гарніром воно смакує чудово!
Класичний варіант м'яса в соусі - бефстроганов в томаті. Блюдо виходить дуже смачним, а готувати його одне задоволення. Приправи використовуйте за смаком, а на гарнір відварити макаронні вироби або картопля.
- Яловичина - 800 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 50 грам
- Сіль, приправи - За смаком
1. Починаємо з приготування м'яса: нарізаємо яловичину соломкою. Краще не робити великих шматків, щоб вона швидше приготувалася.
2. Перед нарізкою м'ясо краще трохи відбити. Поки смажиться м'ясо шаткуємо цибулю так, як вам подобається. Я зазвичай нарізаю його півкільцями.
3. Обсмажуємо м'ясо з цибулею і в кінці притрушуємо борошном. Зменшуємо вогонь і постійно помішувати.
4. У самому кінці додаємо томатну пасту і доводимо до готовності. Я заливаю м'ясо склянкою води, накриваю кришкою і тушкують ще близько 20 хвилин.
5. Смачного! Поки ви готували бефстроганов в томатному соусі в домашніх умовах, можна одночасно зробити і гарнір.