Баклажани з кабачками в томатному соусі

Баклажани з кабачками в томатному соусі
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 40 хв.
Всі знають про користь овочів, тому поки є у продажу баклажани і кабачки, готуємо з ними різноманітні страви. Сьогодні у мене ці овочі в соусі. просто, смачно і ситно!

опис приготування:

Таке овочеве блюдо готується просто і швидко. виходить смачним, ароматним і незвичайно корисним. Зазвичай це блюдо готують так: обсмажують баклажани, кабачки, морква і цибуля окремо, а після з'єднують в каструлі. При такій обробці блюдо виходить дуже жирним. У мене ж масла по мінімуму, оскільки я не смажу овочі, а тушу з невеликою кількістю води. Калорій зовсім небагато.

  • баклажан— 2-3 штук
  • Кабачок— 1 штука
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • помідор— 2-3 штук
  • Соняшникова олія— 20 мілілітрів
  • сіль— За смаком
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • часник— 1-2 зубчиків
Баклажани з кабачками в томатному соусі - фото крок 1 Моркву і цибулю очистіть, помийте, наріжте. Викладіть в каструлю з товстим дном або антипригарним покриттям і налийте олію.

Баклажани з кабачками в томатному соусі - фото крок 2 додайте 40 мл води і тушкуйте моркву з цибулею під кришкою на середньому вогні 8-10 хвилин, помішуючи.

Баклажани з кабачками в томатному соусі - фото крок 3 Кабачок помийте і наріжте кружальцями. Викладіть в каструлю.

Баклажани з кабачками в томатному соусі - фото крок 4 баклажани помийте, очистіть і також наріжте кружальцями. Obvalyayte 10-12 кружечків баклажана в борошні і відправте в каструлю з іншими овочами.

Баклажани з кабачками в томатному соусі - фото крок 5 помідори помийте, подрібніть в м'ясорубці, блендері або за допомогою звичайної терки. Додайте до овочів. Додати сіль за смаком, всипте цукор. наливати 100-120 мл води.

Баклажани з кабачками в томатному соусі - фото крок 6 Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте овочі до готовності, 25-30 хвилин. До готового блюда додайте подрібнений часник.

Баклажани з кабачками в томатному соусі - фото крок 7 Баклажани з кабачками в томатному соусі готові!

Схожі рецепти

Баклажани з кабачками і помідорами

Баклажани з кабачками і помідорами

Літо в самому розпалі, а значить, потрібно частіше балувати себе доступними овочами. Пропоную вашій увазі простий рецепт баклажанів з кабачками і помідорами, — універсально, смачно і гарно виглядає опис приготування: Незважаючи на досить велику кількість інгредієнтів, якщо придивитися, то реце...

читати далі
Баклажани з кабачками (овочеве рагу)

Баклажани з кабачками (овочеве рагу)

Привіт всім вегетаріанцям і не тільки Сьогодні я розповім, як приготувати дуже смачне овочеве рагу з баклажанів і кабачків. Блюдо вийде насиченим, ніжним і дуже смачним! приступаємо опис приготування: Таке овочеве рагу сподобається не тільки вегетаріанцям, але і тим людям, які стежать за своєю...

читати далі
Баклажани з кабачками тушковані

Баклажани з кабачками тушковані

Шукайте рецепт смачного і низькокалорійного страви? Тоді пропоную вашій увазі досить просто, швидкий і дуже апетитний варіант — баклажани з кабачками тушковані. опис приготування: вельми просте, але при цьому досить смачна страва, яке обов'язково сподобається всім любителям овочів — це баклажа...

читати далі
Тефтелі з кабачками і баклажанами в соусі

Тефтелі з кабачками і баклажанами в соусі

Тефтелі з баклажаном і кабачком в томатному соусі - це ситне, корисне і смачне блюдо. фарш, з якого виготовлені тефтелі, може бути з будь-якого м'яса на ваш смак. Готується блюдо просто. опис приготування: Курячі тефтелі з кабачком і баклажаном - це надзвичайно корисне і смачне блюдо, особливо...

читати далі
Червона квасоля в томатному соусі

Червона квасоля в томатному соусі

Багато з нас перепробували багато рецептів приготування квасолі, але цей може виявитися справжнім шедевром. Задумалися над тим, як приготувати червону квасолю в томатному соусі? записуйте рецепт. опис приготування: Найпростіший рецепт приготування червоної квасолі подарує вам справжню насолоду...

читати далі