Рецепт Червона квасоля в томатному соусі фото

Червона квасоля в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля, Морква
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

Багато з нас перепробували багато рецептів приготування квасолі, але цей може виявитися справжнім шедевром. Задумалися над тим, як приготувати червону квасолю в томатному соусі? записуйте рецепт.

Найпростіший рецепт приготування червоної квасолі подарує вам справжню насолоду від цього прекрасного смаку. Зробіть для себе свято, тим більше що рецепт не займе багато часу і не зажадає використання будь-яких недосяжних компонентів. Всі інгредієнти можна знайти в будь-якому магазині або придбати на ринку.

Дивіться, як приготувати червону квасолю в томатному соусі.

  • Квасоля - 300 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Бульйон овочевий (або вода) - 300 мілілітрів
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Зелень петрушки - 0, 5 пучка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
 Червона квасоля в томатному соусі - фото крок 1
1. Для початку варто підготувати всі продукти. Квасоля ретельно промийте, замочіть на два або три години в холодній воді, можете замочувати і на добу, але перед тим, як зварити, її потрібно ще раз промити і залити чистою водою. Варіть на середньому вогні до готовності, десь близько години, підливайте постійно воду.
 Червона квасоля в томатному соусі - фото крок 2
2. Відкиньте квасолю на друшляк, поки буде стікати вода, очистіть, промийте, натріть на крупній тертці моркву, цибуля також очистіть і дрібно наріжте.
 Червона квасоля в томатному соусі - фото крок 3
3. На сковороді розігрійте трохи олії, морква і цибуля пасеруйте в маслі на невеликому вогні, помішуйте, смажте до м'якості близько 10 хвилин.
 Червона квасоля в томатному соусі - фото крок 4
4. Щоб приготувати соус, розігрійте бульйон, змішайте його з томатною пастою, додайте моркву, цибуля, посоліть і поперчіть за смаком.
 Червона квасоля в томатному соусі - фото крок 5
5. Квасоля викладайте в спеціальну ємність, заливайте соусом, тушкуйте на слабкому вогні під кришкою близько 15 хвилин. Після цього тушкована квасоля в томаті буде готова.
 Червона квасоля в томатному соусі - фото крок 6
6. Дрібно наріжте зелень, квасоля викладіть на блюдо, посипте зеленню петрушки.

Схожі рецепти