Червона квасоля в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Багато з нас перепробували багато рецептів приготування квасолі, але цей може виявитися справжнім шедевром. Задумалися над тим, як приготувати червону квасолю в томатному соусі? записуйте рецепт.
Найпростіший рецепт приготування червоної квасолі подарує вам справжню насолоду від цього прекрасного смаку. Зробіть для себе свято, тим більше що рецепт не займе багато часу і не зажадає використання будь-яких недосяжних компонентів. Всі інгредієнти можна знайти в будь-якому магазині або придбати на ринку.
Дивіться, як приготувати червону квасолю в томатному соусі.
- Квасоля - 300 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Бульйон овочевий (або вода) - 300 мілілітрів
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Зелень петрушки - 0, 5 пучка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
1. Для початку варто підготувати всі продукти. Квасоля ретельно промийте, замочіть на два або три години в холодній воді, можете замочувати і на добу, але перед тим, як зварити, її потрібно ще раз промити і залити чистою водою. Варіть на середньому вогні до готовності, десь близько години, підливайте постійно воду.
2. Відкиньте квасолю на друшляк, поки буде стікати вода, очистіть, промийте, натріть на крупній тертці моркву, цибуля також очистіть і дрібно наріжте.
3. На сковороді розігрійте трохи олії, морква і цибуля пасеруйте в маслі на невеликому вогні, помішуйте, смажте до м'якості близько 10 хвилин.
4. Щоб приготувати соус, розігрійте бульйон, змішайте його з томатною пастою, додайте моркву, цибуля, посоліть і поперчіть за смаком.
5. Квасоля викладайте в спеціальну ємність, заливайте соусом, тушкуйте на слабкому вогні під кришкою близько 15 хвилин. Після цього тушкована квасоля в томаті буде готова.
6. Дрібно наріжте зелень, квасоля викладіть на блюдо, посипте зеленню петрушки.