Квасоля, печена в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
З квасолі готують безліч смачних страв. Вона дуже смачна і до того ж корисна. Вона містить в собі багато білків і спокійно може замінити м'ясо. Пригощайтеся!
Рекомендую всім рецепт приготування печеної квасолі в томатному соусі. Ця страва люблять багато за його простоту і доступність. До того ж квасоля багата білками і в силу цього дуже ситна. Вона містить залізо, кальцій і магній. А жирів мала кількість. Тому і користується великою популярністю.
- Квасоля біла - 250 грам
- Цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 4 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - За смаком
- Перець, сіль, зелень - За смаком
1
Підготуйте квасоля. Замочіть її на ніч у воді.
2
Відваріть в підсоленій воді до готовності (про час).
3
Приготуйте соус. Наріжте дрібно цибулю і обсмажте його з томатною пастою.
4
Додайте в сковороду перець, зелень і сіль. Дрібно наріжте часник і також відправте в сковороду. Готуйте до загустіння соусу.
5
Перемішайте квасоля з соусом і тушкуйте 3 хвилини. Прикрасьте зеленою цибулею. Смачного!