Рецепт Квасоля, печена в томатному соусі фото

Квасоля, печена в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

З квасолі готують безліч смачних страв. Вона дуже смачна і до того ж корисна. Вона містить в собі багато білків і спокійно може замінити м'ясо. Пригощайтеся!

Опис приготування:

Рекомендую всім рецепт приготування печеної квасолі в томатному соусі. Ця страва люблять багато за його простоту і доступність. До того ж квасоля багата білками і в силу цього дуже ситна. Вона містить залізо, кальцій і магній. А жирів мала кількість. Тому і користується великою популярністю.

  • Квасоля біла - 250 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Томатна паста - 4 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - За смаком
  • Перець, сіль, зелень - За смаком
1
Підготуйте квасоля. Замочіть її на ніч у воді.
2
Відваріть в підсоленій воді до готовності (про час).
3
Приготуйте соус. Наріжте дрібно цибулю і обсмажте його з томатною пастою.
4
Додайте в сковороду перець, зелень і сіль. Дрібно наріжте часник і також відправте в сковороду. Готуйте до загустіння соусу.
5
Перемішайте квасоля з соусом і тушкуйте 3 хвилини. Прикрасьте зеленою цибулею. Смачного!

Схожі рецепти