Рецепт Бостонська печена квасоля фото

Бостонська печена квасоля
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Бутерброди
Кількість порцій: 6
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Рецепт приготування квасолі по-Бостонського.

Опис приготування:

Замочити квасолю на ніч у холодній воді. Варити квасолю в тій же воді до м'якості, приблизно 1 - 2 годину. Злийте воду і відкладіть бульйон в сторону.

Розігрійте духовку до 325 градусов по Фаренгейту (165 градусів С).

Викласти боби в форму для запікання, перекладаючи з беконом і цибулею.

У каструлі, з'єднати потоку, сіль, перець, суху гірчицю, кетчуп, соус Вустершир і коричневий цукор. Довести до кипіння і вилити в квасоля. Налити достатню кількість відкладеного бульйону, щоб покрити боби. Накрити кришкою або алюмінієвою фольгою.

Випікати 3 - 4 години в попередньо розігрітій духовці, поки боби не стануть м'якими. Зніміть кришку приблизно при напівготовності і додайте більше рідини, якщо необхідно, щоб квасоля не стала занадто сухий.


  • Темно-синя квасоля - 2 склянки
  • Бекон - 250 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Потоку - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Мелений чорний перець - 1/4 чайних ложки
  • Суха гірчиця - 1/4 чайних ложки
  • Кетчуп - 1/2 склянки
  • Worcestershire соус - 1 Ст. Ложка
  • Коричневий цукор - 1/4 склянки
Замочити квасолю на ніч у холодній воді. Варити квасолю в тій же воді до м'якості, приблизно 1 - 2 годину. Злийте воду і відкладіть бульйон в сторону.

Розігрійте духовку до 325 градусов по Фаренгейту (165 градусів С).

Викласти боби в форму для запікання, перекладаючи з беконом і цибулею.

У каструлі, з'єднати потоку, сіль, перець, суху гірчицю, кетчуп, соус Вустершир і коричневий цукор. Довести до кипіння і вилити в квасоля. Налити достатню кількість відкладеного бульйону, щоб покрити боби. Накрити кришкою або алюмінієвою фольгою.

Випікати 3 - 4 години в попередньо розігрітій духовці, поки боби не стануть м'якими. Зніміть кришку приблизно при напівготовності і додайте більше рідини, якщо необхідно, щоб квасоля не стала занадто сухий.

Схожі рецепти