Бостонська печена квасоля
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування квасолі по-Бостонського.
Замочити квасолю на ніч у холодній воді. Варити квасолю в тій же воді до м'якості, приблизно 1 - 2 годину. Злийте воду і відкладіть бульйон в сторону.
Розігрійте духовку до 325 градусов по Фаренгейту (165 градусів С).
Викласти боби в форму для запікання, перекладаючи з беконом і цибулею.
У каструлі, з'єднати потоку, сіль, перець, суху гірчицю, кетчуп, соус Вустершир і коричневий цукор. Довести до кипіння і вилити в квасоля. Налити достатню кількість відкладеного бульйону, щоб покрити боби. Накрити кришкою або алюмінієвою фольгою.
Випікати 3 - 4 години в попередньо розігрітій духовці, поки боби не стануть м'якими. Зніміть кришку приблизно при напівготовності і додайте більше рідини, якщо необхідно, щоб квасоля не стала занадто сухий.
- Темно-синя квасоля - 2 склянки
- Бекон - 250 грам
- Цибуля - 1 штука
- Потоку - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Мелений чорний перець - 1/4 чайних ложки
- Суха гірчиця - 1/4 чайних ложки
- Кетчуп - 1/2 склянки
- Worcestershire соус - 1 Ст. Ложка
- Коричневий цукор - 1/4 склянки
Розігрійте духовку до 325 градусов по Фаренгейту (165 градусів С).
Викласти боби в форму для запікання, перекладаючи з беконом і цибулею.
У каструлі, з'єднати потоку, сіль, перець, суху гірчицю, кетчуп, соус Вустершир і коричневий цукор. Довести до кипіння і вилити в квасоля. Налити достатню кількість відкладеного бульйону, щоб покрити боби. Накрити кришкою або алюмінієвою фольгою.
Випікати 3 - 4 години в попередньо розігрітій духовці, поки боби не стануть м'якими. Зніміть кришку приблизно при напівготовності і додайте більше рідини, якщо необхідно, щоб квасоля не стала занадто сухий.