Фарширований печена картопля
(покроковий рецепт з фото)
Картопля зручно запікати в духовці і фарширувати різними начинками (наприклад, з шинкою, копченою рибою або беконом і сиром). Подивіться, як приготувати фарширований печена картопля.
Смак у картоплі найрізноманітніший, все залежить від того, як і з чим його приготувати. Для фаршу відмінно підійде сир, зелень, овочі, яйця, м'ясо, риба… Да все, що завгодно! А якщо картопля загорнути в шматочки бекону або шинки, вийде більш калорійне блюдо.Такое блюдо точно заволодіє увагою ваших гостей!
- Картопля - 8 штук
- Молоко - 1/4 склянки
- Вершкове масло - 100 грам
- Крем - 3/4 склянки
- Бекон - 6 скибочок
- Сир тертий - 1/2 склянки
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Сіль, перець - За смаком
1. Обсмажте бекон на сковороді до хрусткої скоринки.
2. Запікайте картопля в духовці 30 хвилин при температурі 190 градусів.
3. Зріжте за допомогою круглої формочки серцевину картоплі.
4. Підготуйте картопляні формочки.
5. Змішайте серцевини картоплі з цибулею, сметаною, подрібненим беконом, вершковим маслом і молоком.
6. Начините картопляні формочки картопляною начинкою.
7. Прикрасьте картопля тертим сиром, помістіть в духовку на 10 хвилин при температурі 180 градусів.