Рецепт Картопля, печена на сковороді фото

Картопля, печена на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Картопля, печена на сковороді - це відмінний гарнір або ж самостійно блюдо, яке можна подати всій родині на вечерю. Картопелька виходить дуже ніжною. Таким рецептом ви зможете пишатися!

Опис приготування:

Хочете дізнатися, як приготувати картопля печена на сковороді? Тоді цей рецепт - саме те, що вам треба! За смаком вона нічим не відрізняється від тієї, яку роблять в духовці. Тому цей рецепт стане порятунком для тих, хто не має доступу до духовому шафі.

  • Картопля - 700 грам
  • Сіль - 500 грам
картопля, печена на сковороді - фото крок 1
Візьміть чисту і суху сковорідку і висипте на неї сіль, рівномірно розподіливши по дну. Шар повинен становити не менше двох сантиметрів в товщину.
картопля, печена на сковороді - фото крок 2
Картопля вимийте, почистіть щіткою і обсушити. Бажано вибирати картоплю однакового розміру, щоб він рівномірно пропікся. Викладіть на сіль картопля, дотримуючись відстані.
картопля, печена на сковороді - фото крок 3
Поставте сковороду на вогонь. Він повинен бути середнім. Наройте сковорідку кришкою і запікайте картопля сорок хвилин, періодично його перевертаючи з одного боку на іншу.
картопля, печена на сковороді - фото крок 4
Подавайте картопля гарячим, не очищаючи його від шкірки. Можна подавати його зі свіжою зеленню, маринованими овочами або соусом, наприклад, кетчупом.

Схожі рецепти