Картопля, печена на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Картопля, печена на сковороді - це відмінний гарнір або ж самостійно блюдо, яке можна подати всій родині на вечерю. Картопелька виходить дуже ніжною. Таким рецептом ви зможете пишатися!
Хочете дізнатися, як приготувати картопля печена на сковороді? Тоді цей рецепт - саме те, що вам треба! За смаком вона нічим не відрізняється від тієї, яку роблять в духовці. Тому цей рецепт стане порятунком для тих, хто не має доступу до духовому шафі.
- Картопля - 700 грам
- Сіль - 500 грам
Візьміть чисту і суху сковорідку і висипте на неї сіль, рівномірно розподіливши по дну. Шар повинен становити не менше двох сантиметрів в товщину.
Картопля вимийте, почистіть щіткою і обсушити. Бажано вибирати картоплю однакового розміру, щоб він рівномірно пропікся. Викладіть на сіль картопля, дотримуючись відстані.
Поставте сковороду на вогонь. Він повинен бути середнім. Наройте сковорідку кришкою і запікайте картопля сорок хвилин, періодично його перевертаючи з одного боку на іншу.
Подавайте картопля гарячим, не очищаючи його від шкірки. Можна подавати його зі свіжою зеленню, маринованими овочами або соусом, наприклад, кетчупом.