Печена квасоля
(покроковий рецепт з фото)
У Греції квасоля з овочами, запечена в томаті - досить популярна страва. Подають зазвичай його з білим свіжоспеченим хлібом. Блюдо виходить смачним, ситним і корисним.
Щоб квасоля відварити, попередньо замочіть її у великій кількості води на кілька годин. Варити квасолю слід без солі, т. До. Сіль уповільнює процес варіння. Як приготувати печену квасоля, зморив нижче в покроковому рецепті. Страву можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді.
- Біла квасоля - 500 грам
- Помідор - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Koriandr - 1/2 чайних ложки
1. Підготуйте необхідні продукти. Квасоля заздалегідь замочіть у великій кількості холодної води на 2-3 годину. Злийте воду. Овочі вимийте. Цибуля, часник і морква очистіть.
2. Квасоля залийте великою кількістю води, доведіть до кипіння, варіть на повільному вогні до готовності протягом 1 годину, в кінці варіння посоліть. Відвар злийте. Помідори подрібніть за допомогою блендера до стану пюре.
3. Поки відварюється квасоля, приготуйте томатний соус. Цибулю і часник подрібніть, моркву наріжте дрібними брусочками. Пасеруйте на розігрітій олії до золотистого кольору.
4. Додайте томатне пюре, koriandr, цукор, сіль, перець. Доведіть до кипіння, готуйте 3-4 хвилини.
5. Додайте квасолю і оливкове масло, перемішайте. Поставте запікатися в духовку на 30-40 хвилин при 200 градусах.
6. Готово!
7. Смачного!