Рецепт Биточки в сметанному соусі фото

Биточки в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Соуси , Биточки
Кількість порцій: 12-14
Час приготування: 50 хв.

Пропоную вам простий рецепт смачних биточків в сметанному соусі. Такі биточки можна подати з будь-яким гарніром на обід або вечерю.

Опис приготування:

1. Рецепт приготування биточків в сметанному соусі починається з фаршу. М'ясо необхідно вимити, просушити і нарізати середніми шматочками. Щоб биточки були в міру соковиті і не дуже жирні, краще брати 2 виду м'яса - свинину і яловичину (курку). М'ясо подрібнити в блендері або пропустити через м'ясорубку.

2. Посолити і поперчити фарш за смаком. При бажанні можна додати яйце, розмочений у молоці хліб або трохи панірувальних сухарів.

3. З отриманого фаршу змоченими водою руками сформувати биточки.

4. Кожен з них обваляти в борошні (можна використовувати і панірувальні сухарі) з усіх боків.

5. У сотейник налити трохи рослинного масла і обсмажити биточки з двох сторін.

6. Тим часом підготувати сметану, яку за смаком посолити і додати трохи перцю.

7. Обсмажені биточки залити сметаною. На середньому вогні гасити биточки в сметанному соусі в домашніх умовах до готовності.

8. Перед подачею присипати подрібненою свіжою зеленню. Подавати биточки гарячими, политі соусом.

Смачного!

  • М'ясо - 600-700 грам
  • Борошно - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Крем - 250 грам
  • Свіжа зелень - 50 грам
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
1. Рецепт приготування биточків в сметанному соусі починається з фаршу. М'ясо необхідно вимити, просушити і нарізати середніми шматочками. Щоб биточки були в міру соковиті і не дуже жирні, краще брати 2 виду м'яса - свинину і яловичину (курку). М'ясо подрібнити в блендері або пропустити через м'ясорубку.

2. Посолити і поперчити фарш за смаком. При бажанні можна додати яйце, розмочений у молоці хліб або трохи панірувальних сухарів.

3. З отриманого фаршу змоченими водою руками сформувати биточки.

4. Кожен з них обваляти в борошні (можна використовувати і панірувальні сухарі) з усіх боків.

5. У сотейник налити трохи рослинного масла і обсмажити биточки з двох сторін.

6. Тим часом підготувати сметану, яку за смаком посолити і додати трохи перцю.

7. Обсмажені биточки залити сметаною. На середньому вогні гасити биточки в сметанному соусі в домашніх умовах до готовності.

8. Перед подачею присипати подрібненою свіжою зеленню. Подавати биточки гарячими, политі соусом.

Смачного!

Схожі рецепти