Биточки в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам простий рецепт смачних биточків в сметанному соусі. Такі биточки можна подати з будь-яким гарніром на обід або вечерю.
1. Рецепт приготування биточків в сметанному соусі починається з фаршу. М'ясо необхідно вимити, просушити і нарізати середніми шматочками. Щоб биточки були в міру соковиті і не дуже жирні, краще брати 2 виду м'яса - свинину і яловичину (курку). М'ясо подрібнити в блендері або пропустити через м'ясорубку.
2. Посолити і поперчити фарш за смаком. При бажанні можна додати яйце, розмочений у молоці хліб або трохи панірувальних сухарів.
3. З отриманого фаршу змоченими водою руками сформувати биточки.
4. Кожен з них обваляти в борошні (можна використовувати і панірувальні сухарі) з усіх боків.
5. У сотейник налити трохи рослинного масла і обсмажити биточки з двох сторін.
6. Тим часом підготувати сметану, яку за смаком посолити і додати трохи перцю.
7. Обсмажені биточки залити сметаною. На середньому вогні гасити биточки в сметанному соусі в домашніх умовах до готовності.
8. Перед подачею присипати подрібненою свіжою зеленню. Подавати биточки гарячими, политі соусом.
Смачного!
- М'ясо - 600-700 грам
- Борошно - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Крем - 250 грам
- Свіжа зелень - 50 грам
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
2. Посолити і поперчити фарш за смаком. При бажанні можна додати яйце, розмочений у молоці хліб або трохи панірувальних сухарів.
3. З отриманого фаршу змоченими водою руками сформувати биточки.
4. Кожен з них обваляти в борошні (можна використовувати і панірувальні сухарі) з усіх боків.
5. У сотейник налити трохи рослинного масла і обсмажити биточки з двох сторін.
6. Тим часом підготувати сметану, яку за смаком посолити і додати трохи перцю.
7. Обсмажені биточки залити сметаною. На середньому вогні гасити биточки в сметанному соусі в домашніх умовах до готовності.
8. Перед подачею присипати подрібненою свіжою зеленню. Подавати биточки гарячими, политі соусом.
Смачного!