Рецепт Курячі биточки в вершковому соусі фото

Курячі биточки в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Птах , Вершки , Курка , Куряче філе
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Биточки
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ніжні биточки з курячого м'яса під ароматним і смачним вершковим соусом. Просто чудове поєднання, яке не залишить нікого байдужим.

Опис приготування:

Для курячих битків приготуйте фарш. Пропустіть філе через м'ясорубку, додайте замочену в молоці булочку, порізану цибулю, вимішайте фарш і сформуйте невеликі биточки. Які викладіть в змащену маслом форму і запечіть протягом 15 хвилин в духовці. Поки вони запікаються змішайте тертий сир, вершки, подрібнені часник і зелень. Соусом залийте биточки в формі і поверніть їх в духовку ще на 20 хвилин при 180 градусах. Потім можна відразу подавати на стіл з вашим улюбленим гарніром. Смачного!

  • Куряче філе - 500 грам
  • Сир - 300 грам
  • Цибуля - 150 грам
  • Пучок зелені - 1 штука
  • Печиво - 1 штука
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Вершки - 500 мілілітрів
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
курячі биточки в вершковому соусі - фото крок 1
Змішайте пропущене через м'ясорубку куряче філе, замоченную в молоці булочку і порізану цибулю.
курячі биточки в вершковому соусі - фото крок 2
Додайте сіль, перець за смаком, перемішайте і сформуйте невеликі котлетки.
курячі биточки в вершковому соусі - фото крок 3
Які викладіть в змащену маслом форму і запечіть протягом 15 хвилин в духовці.
курячі биточки в вершковому соусі - фото крок 4
Тим часів потріть сир, подрібніть часник і зелень і змішайте.
курячі биточки в вершковому соусі - фото крок 5
Додайте вершки.
курячі биточки в вершковому соусі - фото крок 6
Соусом залийте битки в формі і поверніть їх в духовку ще на 20 хвилин при 180 градусах. Потім можна відразу подавати на стіл.

Схожі рецепти