Курячі биточки в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні биточки з курячого м'яса під ароматним і смачним вершковим соусом. Просто чудове поєднання, яке не залишить нікого байдужим.
Для курячих битків приготуйте фарш. Пропустіть філе через м'ясорубку, додайте замочену в молоці булочку, порізану цибулю, вимішайте фарш і сформуйте невеликі биточки. Які викладіть в змащену маслом форму і запечіть протягом 15 хвилин в духовці. Поки вони запікаються змішайте тертий сир, вершки, подрібнені часник і зелень. Соусом залийте биточки в формі і поверніть їх в духовку ще на 20 хвилин при 180 градусах. Потім можна відразу подавати на стіл з вашим улюбленим гарніром. Смачного!
- Куряче філе - 500 грам
- Сир - 300 грам
- Цибуля - 150 грам
- Пучок зелені - 1 штука
- Печиво - 1 штука
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Вершки - 500 мілілітрів
- Часник - 3 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
Змішайте пропущене через м'ясорубку куряче філе, замоченную в молоці булочку і порізану цибулю.
Додайте сіль, перець за смаком, перемішайте і сформуйте невеликі котлетки.
Які викладіть в змащену маслом форму і запечіть протягом 15 хвилин в духовці.
Тим часів потріть сир, подрібніть часник і зелень і змішайте.
Додайте вершки.
Соусом залийте битки в формі і поверніть їх в духовку ще на 20 хвилин при 180 градусах. Потім можна відразу подавати на стіл.