Курячі кульки у вершковому соусі з зеленим горошком
(покроковий рецепт з фото)
Страва, яке я хочу показати, нескладне і при цьому дуже апетитне. Якщо вам якраз не вистачає різноманітності в щоденному меню, якщо хочеться побалувати сім'ю або себе чимось новеньким, запам'ятовуйте!
Хочу показати вам цікаву ідею, як приготувати курячі кульки у вершковому соусі з зеленим горошком. Таке гаряче відмінно поєднується з макаронами, але ви можете подавати його з будь-яким іншим гарніром. Я рекомендую кульки запікати, але можна спробувати і обсмажити на сковороді або мультиварці, наприклад.
- Куряче філе - 400 грам
- Цибулина - 1 штука (невелика)
- Часник - 2-4 зубчиків
- Сир - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль, спеції, зелень - За смаком
- Зелений горошок - 200 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
1. Пропустіть через м'ясорубку куряче філе.
2. Подрібніть цибулю, пару зубчиків часнику, зелень.
3. З'єднайте всі в глибокій мисочці, додайте тертий сир, вбийте яйце. Додати сіль, поперчіть за смаком і ретельно перемішайте.
4. Сформуйте невеликі кульки, викладіть їх на деко, застелене пергаментом. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 20-25.
5. Хв 5 до кінця запікання розігрійте оливкову олію на сковороді і викладіть горошок. Додайте пропущений через прес часник, обсмажуйте кілька хвилин.
6. Влийте вершки, додайте сіль і спеції. Доведіть до кипіння.
7. Викладіть на сковороду курячі кульки, Томмі 2 моменти, а після зніміть з вогню. Усе, можна подавати до столу, доповнивши гарніром. Смачного!